MENÜ

Digiturk Digiavantaj hizmeti ile Stevie Awards'da zirvede yer aldı

Digiturk, yenilikçi yaklaşımı kapsamında Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçirdiği ve e-ticaretin yeni adresi olmayı hedeflediği Digiavantaj hizmeti ile 2016 Stevie International Business Awards’da iki ayrı kategoride altın ödüle layık görüldü.

Digiturk Digiavantaj hizmeti ile Stevie Awards'da zirvede yer aldı

Üyelerinin hayatlarını kolaylaştıracak yenilikçi ürün ve hizmetlerle değer yaratmaya devam eden Digiturk, inovasyon odaklı çalışmaları sayesinde elde ettiği başarılara yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Kurum hayata geçirdiği yenilikçi platformu Digiavantaj (www.digiavantaj.com) ile iş dünyasının küresel ölçekte en itibarlı ödül organizasyonlarından Stevie Awards’a damgasını vurdu. Digiavantaj, “Medya ve Eğlence” alanında “Yılın En iyi Ürün veya Hizmeti” ve Yazılım ve iş çözümleri liderliği alanında “Yılın En Yenilikçi Ürünü” seçilerek altın ödüle layık görüldü.

Ödülü Digiturk adına alan İş Geliştirme ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Ufuk Ağar, yaptığı konuşmada Digiavantaj’ın sadece 1,5 yılda ulaştığı başarıdan mutluluk duyduğunu belirtti. Digiavantaj’ın iki kategoride birden birincilik ödülüne layık görülmesinin gurur verici olduğunu ifade eden Ayşe Ufuk Ağar, “Bir yılı aşkın süredir müşterilerimizin kullanımında olan bu hizmeti Türkiye’de hayata geçiren ilk şirket olduk. Booking.com, E-bebek, Enterprise Araç Kiralama, Lidyana, Markafoni, MediaMarkt, Misspera, Mudo, n11.com, Otelz.com ve Zizigo ile sürdürdüğümüz işbirliklerimiz ile üyelerimizin e-ticaret alışkanlıklarını değiştiriyoruz ve üyelerimiz Digiavantaj sayesinde 18 aya kadar fatura ödemiyor. Üyelerimiz, ücretsiz olarak sunduğumuz bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir yere başvuru yapmak, uygulama indirmek, SMS yollamak gibi adımlarla vakit kaybetmiyorlar. Digiturk fatura indirimine hak kazanabilmek için ise Digiturk’e kayıtlı cep telefonu numarasının girilmesi yeterli. Digiturk müşterileri ayrıca bu indirimden herhangi bir sınırlama olmaksızın, diledikleri kadar faydalanabiliyor. Böylesine önemli avantajları bünyesinde barındıran bir platformun uluslararası arenada saygın ödüller kazanmasından büyük mutluluk duyuyoruz ” dedi.

Digiavantaj, bünyesinde yer alan iş ortaklarından yapılan alışverişler karşılığında Digiturk fatura indirimi kazandıran online bir platform sunuyor. Hayata geçtiği son bir yıl içerisinde binlerce Digiturk müşterisinin faturasını Digiavantaj karşılarken, üyelere birçok önemli avantaj sunuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ