MENÜ

Dick Advocaat: Yalan mı söyleyeyim!

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, 1-0 kazandıkları Atiker Konyaspor mücadelesini değerlendirdi. Kendileri için önemli olanın buradan 3 puan almak olduğunu belirten Hollandalı teknik adam, sahadaki futbol için "Oynamak istediğimiz oyun kesinlikle bu değil" dedi. Advocaat ayrıca "Benden iyisini bulabilirlerse alsınlar sözü için de net konuştu.

Dick Advocaat: Yalan mı söyleyeyim!

Fenerbahçe, Atiker Konyaspor deplasmanından altın değerinde bir 3 puan ile dönerken, Dick Advocaat da 90 dakikayı değerlendirdi.

Maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği röportajda sahaya yansıttıkları oyunun iyi olmadığını belirten Advocaat, "Maçın ilk yarısı fena değildi. Oyunu kontrol eden bizdik. Çok fazla pozisyon elde edemedik. İstediğimiz 3 puandı. Oynamak istediğimiz oyun asla bu değil. Özellikle son maçtan sonra bu karşılaşmadan alınacak 3 puan çok önemliydi. Herkes çok çalıştı ancak dediğim gibi bu bizim sahaya yansıtmak istediğimiz oyun kesinlikle değil. Sadece 3 puanı düşünüyorduk. Bunun için biraz mutlu olalım ve daha sonra pazar günkü maça odaklanacağız." şeklinde konuştu.


Rıdvan Dilmen: Yıldırım Demirören, Terim'e yanlış yaptı


"Yalan mı söyleyeyim"

Maç sonu genel basın toplantısında geçen haftaki Alanyaspor beraberliğinden sonra "Benden iyisini buluyorlarsa alsınlar" sözü için özür dileyip dilemediği sorulan Advocaat, "Geçen hafta ne söyledim? Belki de özel bir hocayımdır. Dürüst ve netim bu konuda. Yalan mı söyleyeyim! Ben böyleyim, dürüstüm ve değişmek de istemiyorum" dedi.




Haberin Devamı
YORUM YAZ