MENÜ

Dersimspor'dan alkışlanacak hareket!

Galatasaray ile Türkiye Kupası’nda 25 Ekim Salı günü karşılaşacak Dersimspor yöneticileri, Sultangazi’deki Gazi Mahallesi'nde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesinden omuriliğine isabet etmesi sonucu göğüsten alt tarafı felç olan 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş’u maça davet etti.

Dersimspor'dan alkışlanacak hareket!

Geçen yıl 2 Ağustos'ta evden ayrıldıktan hemen sonra arkadaşları ile kaldırımda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan mermilerden birinin ensesine isabet etmesi sonucu ağır yaralanan lise sınıf öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, ağır yaralandı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşama döndürülen Çavuş'un omuriliğinin zedelendiği belirlenirken göğüs altından itibaren felç oldu. Tedaviye olumlu yanıt veren, eski sağlığına kavuşabilmesi için Şişli’deki bir özel merkezde fizik tedavi gören Ahmet Emre Çavuş’un yıllık 190 bin TL tutan tedavi giderlerini karşılamada zorlanan yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi, 2 çocuk babası Bülent Çavuş, eşi Zeynep ile hastanenin kapısından ayrılmaz oldu.

Beşiktaş taraftarı olan ve futbol tutkusu ile yaşama sarılan Ahmet Emre Çavuş ile onun eski sağlığına kavuşabilmesi için büyük çaba harcayan baba Bülent Çavuş, anne Zeynep’in çabalarından etkilenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ardından Dersimspor yöneticileri aileyi ziyaret etti. Dersimspor İstanbul Temsilcisi Yılmaz Demirel ve yöneticilerden Serdar Gök, maganda kurbanı genci ziyaret ederek, ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu forma hediye etti. Demirel, Galatasaray yöneticileri ile görüştüklerini Ahmet Emre Çavuş’u yarın saat 21.00’de oynayacakları kupa maçını şeref tribününden izlemesi için davet etti.

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ