MENÜ

David Howlett, Fenerbahçe'de

Dünyaca ünlü yelken antrenörü David Howlett, Rodopman AŞ'nin davetlisi olarak Fenerbahçe Yelken Şubesi ile workshop'lar yapmak üzere İstanbul’a geliyor.

David Howlett, Fenerbahçe'de

Sporcuların antrenman programları, yarışlara ve olimpiyatlara hazırlık süreçleri konusunda Fenerbahçe Yelken Şubesi’ne, antrenörlerine ve profesyonel kadrosuna danışmanlık verecek David Howlett, 24 Ekim'de İstanbul’da olacak.

1988 yılından itibaren Olimpik koçluk yapan; çalıştırdığı sporculara 1988 Seul, 1992 Barcelona Olimpiyatları'nda altın, 2000 Sydney Olimpiyatları'nda gümüş ve altın, 2004 Atina, 2008 Pekin, 2012 Londra ve son olarak 2016 RIO Olimpiyatları'nda altın madalya kazandıran David Howlett, Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nin 4 yıllık çalışma planını oluşturacak.

Howlett, Yelken Şubemizin dünyaca ünlü danışmanı Malte Philipp, antrenörümüz Kemal Muslubaş ve Yelken Şube Sorumlumuz Selma Rodopman ile şubemizin şampiyonalar ve olimpiyatlar için 4 yıllık yol haritasını, çalışma prensiplerini şekillendirecek.

Şubemiz, yelkenin dünyaca ünlü iki ismi Dr. Malte Philipp ile David Howlett'in olacağı bu önemli workshop'lar ile gelecek şampiyonalar ve olimpiyatlar için ciddi hedeflerle çalışmalarını sürdürecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ