MENÜ

Tolunay Kafkas: Daha iyi yerlere geleceğimizi umut ediyorum

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci hafta mücadelesinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki takımdan Akhisar Belediyespor, evinde Adanaspor'u 1-0 mağlup etti. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

Tolunay Kafkas: Daha iyi yerlere geleceğimizi umut ediyorum

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci hafta mücadelesinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki takımdan Akhisar Belediyespor, evinde Adanaspor'u 1-0 mağlup etti.

Ligdeki ikinci galibiyetini alan ev sahibi ekip 6 haftalık galibiyet özlemini sonlandırıp 9 puana ulaştı.

Akhisar, Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde ilk kez kazandı. Üst üste 3'üncü maçını kaybeden Adanaspor ise 5 puanla düşme hattında kurtulamadı. Akhisar Belediyespor'un golünü 15. dakikada Rodallega kaydederken, ev sahibi ekipten Onur 82. dakikada kırmızı kart gördü.

Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Son oynadığımız 4-5 maçın tekrarı yaşandı. İyi oynuyoruz, gol pozisyonuna giriyoruz fakat gol atamıyoruz. İlk 15 dakika iyi değildik. Sonra takım reaksiyon gösterdi. Fırsatları değerlendiremedik. Maalesef gol atacak futbolcum yok. Pozitif futbolumuz gol atamayınca suya düşüyor" dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, "Bizim için oyundan çok 3 puan önemliydi. Bardağın dolu tarafına bakıyorum. İlk yarıda girdiğimiz bir pozisyonu değerlendirdik. Rodallega gibi bir golcünün gol atması hem kendisi hem de takım için sevindirici. Hücuma çıkarken çok top kaybettik. Bu olmasa skor farklı olurdu. Ligin ilk yarısında zorlu bir fikstürümüz var. Her anlamda gelişiyoruz. Daha iyi yerlere geleceğimizi umut ediyorum. Ben oyuncularıma onlar da bana alışınca daha iyi futbol ortaya çıkacak" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ