MENÜ

Mesut Bakkal: Durmayacağız, devam edeceğiz

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 10 kişi ile çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Durmayacağız, devam edeceğiz" dedi.

Mesut Bakkal: Durmayacağız, devam edeceğiz

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 10 kişi ile çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Durmayacağız, devam edeceğiz" dedi.

Mesut Bakkal, 2-0 kazandıkları Şanlıurfa maçının ardından önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bizim için dönüş maçıydı. Yakışanı yaptılar. Çok ertelemiştik oyun olarak bunları. 10 kişi kalınca bu kadar kaliteli kadronun oynaması gereken oyun vardı. Ufak tefek değişiklikler yaptık o da tuttu. 2 gol attık bir de penaltımız verilmedi. Oyuncularıma yürekten teşekkür ediyorum. Taraftarımız da arkamızdaydı. Böyle istek ve arzu olursa çok daha iyi yerlerde olacağımızı söylüyorum. İkinci yarı başında direkten dönen top haricinde rakibe pozisyon vermedik. Sivasspor'un yapması gereken bu. 3 maçta 7 puan aldık. Durmayacağız devam edeceğiz. Benim inancım var, daha da iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

Hakemin hatalı kararlar verdiğini belirten Bakkal, "Kırmızı kartta pozisyonun penaltı olmadığı söyleniyor. Eğer yenilsek yazık olurdu, camia sıkıntıya girerdi" diye konuştu.

'ALACAĞIMIZ DERSLER VAR'

Şanlıurfaspor Teknik Direktör Ünal Karaman ise değerlendirecek fazla bir şey olmadığını belirterek, "Şu ana kadar ligde mücadele ve dirençle kendimizi göstermeye çalışıyoruz. Rakibin 10 kişi kaldığı dönemde oyuna ağırlığını koyacak pozisyonlar için bir duruş gösteremedi. Motivasyon ve konsantrasyon kaybı ile duran toptan gol yedik. Ondan sonra rakibin usta oyuncuları morallenip daha çok koşunca farklı oldu. Sahada isyan görmek istersiniz. Bu ne ilk ne son mağlubiyetimiz ama ben oyuncularım adına çok üzgünüm. En azından o mücadeleyi gösterselerdi belki galip takımın hocası biz olacaktık. Kendimizi ve oyuncuları hesaba çekeceğiz. Alacağımız çok ciddi dersler var" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ