MENÜ

Ersun Yanal: Topu bilerek Galatasaray'a verdik

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, 1-0 kazandıkları Galatasaray maçını değerlendirdi. Yanal, Galatasaray'ın topla oynama yüzdesinin yüksek olmasının sebebinin kendilerinin böyle bir taktik geliştirmesi olduğunu ve plânlarının tuttuğunu belirtti.

Ersun Yanal: Topu bilerek Galatasaray'a verdik

Deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, zor bir maç olacağını bildiklerini ve topu bilerek Galatasaray'ın ayağına bıraktıklarını söyledi.

"Topu bilerek verdik"

Sarı Kırmızılılar'ın Türkiye'nin topla oynama yüzdesi en yüksek takımı olduğunu belirten Yanal, "Topa sahip olma oranı en yüksek takım bu ligde Galatasaray. Orta sahası çok etkili... Biz de bu fırsatı kollamak ve rakibin topu ayağında tutmasına izin vermeyi ve böyle oynamayı planlamıştık. Bunu da başardık. Son dakikalarda baskı olmasına rağmen onlara pozisyon vermedik. Bu önemliydi. " dedi.

"Pozisyon vermedik"

Galatasaray'ın oyun üstünlüğüne rağmen rakiplerine pozisyon vermediklerini belirten Yanal, "Daha önceki maçlarda oyun üstünlüğü bizdeyken maç kaybetmiştik. Galatasaray'ın son dakikadaki pozisyonu dışında çok fazla pozisyonu yoktu. Hem oyunu pekiştirmek, hem bütün maçları kazanmak zorundayız. Bugün sadece bir maç kazandık, tabii ki moral de kazandık ama yolumuz çok uzun..." şeklinde konuştu.


Rıdvan Dilmen, Riekerink'i hedef aldı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ