MENÜ

Sivasspor galibiyete odaklandı

Teknik direktör Mesut Bakkal, "Şanlıurfaspor karşılaşmasında tek düşüncemiz üç puan. Bu takım en kısa sürede hak ettiği yere gelecektir" açıklamasında bulundu.

Sivasspor galibiyete odaklandı

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor’un teknik direktörü Mesut Bakkal, Şanlıurfaspor karşılaşmasında tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 8. haftasında sahalarında Şanlıurfaspor ile zor bir maça çıkacaklarını belirtti. İyi bir takım olduklarını vurgulayan Bakkal, "Şanlıurfaspor karşılaşmasında futbolcular kendilerine değil, takım arkadaşları ve taraftara karşı sorumluluk hissederek oynayacak. Takımıma güvenim tam. Şanlıurfaspor
karşılaşmasında tek düşüncemiz üç puan. Bu takım en kısa sürede hak ettiği yere gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Sivas temsilcisinde, sakatlıkları bulunan Burhan Eşer, İbrahim Öztürk ve Korcan Çelikay’ın maçta forma giyemeyeceği öğrenildi. Sivasspor-Şanlıurfaspor maçı, yarın Yeni 4 Eylül Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ