MENÜ

Ersun Yanal: Pes etmek yok

“Ben sizin için buradayım. Bırakıp gitmek çok kolay. Bırakmayı değil, sizinle beraber savaşmayı tercih ettim. Potansiyelinize ve bu gidişatı tersine çevireceğinize sonuna kadar inanıyorum. Galatasaray maçı zor olacak. İstanbul’da namağlup bir takıma karşı oynayacağız. Ancak size güveniyorum. Trabzonspor, tarihi boyunca pek çok zor olan şeyi başarmıştır. Yine başaracağız"

Ersun Yanal: Pes etmek yok

Süper Lig’de geride kalan 7 haftada sadece 7 puan toplayabilen ve tarihinin en kötü başlangıcına imza atan Bordo-Mavililer, Galatasaray maçını fırsat olarak görüyor.

Fırtına galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Rakibi oyuncularına ezberleten teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularıyla sık sık toplantı yapıyor. Maçın önemini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Ben sizin için buradayım ve size güveniyorum. Bırakıp gitmek çok kolay. Ama ben bırakmayı değil, sizinle beraber savaşmayı tercih ettim. Potansiyelinize ve bu gidişatı tersine çevireceğinize sonuna kadar inanıyorum” dedi.

İstanbul’da kendilerini zor bir atmosferin beklediğinin altını çizen Yanal, “Galatasaray maçı çok zor olacak. Çünkü hem deplasmana gidiyoruz hem de namağlup bir takıma karşı sahaya çıkacağız. Ancak inancım tam. Trabzonspor, tarihi boyunca pek çok zor gibi gözüken şeyin üstesinden gelmiş, başarıya ulaşmıştır. Yine başaracağız” ifadesini kullandı.

‘Onları mutlu edelim’

Son olarak taraftarların ve camianın beklentisini de hatırlatan başarılı hoca, “Kaybedebiliriz ama mücade etmek zorundayız. Trabzonsporlular sahada savaşan takım görmek ister. Biz doğruyu yaptıkça elbet kazanacağız ve bu şanssızlığı kıracağız. İstanbul’da taraftarlarımız da tribünde olacak. Onları mutlu etmenin zamanı artık geldi” diye konuştu.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ