MENÜ

Arena kapalı gişe!

Trabzonspor maçına 50 bin kişi bekleyen Sarı-Kırmızılılar’ın istediği oluyor. Dün itibariyle kombineler de dahil olmak üzere bilet satışı 45 bini aştı. Bugünkü dev mücadelede sezonun seyirci rekoru kırılacak, statta Trabzon taraftarı da yer alacak.

Arena kapalı gişe!

Türk Telekom Arena Stadı bugün tarihi günlerinden birine tanıklık edecek.

Deplasman yasağının kalkmasıyla birlikte Trabzonspor maçına konuk ekibinin taraftarı da gelecek ve 2 bin 500 kişilik yeri dolduracak.

Galatasaray tribünlerinde de bilet satışı kombinelerle beraber 45 bini aşmış durumda. Arada emniyet güçlerine bırakılacak tampon bölge de düşünüldüğünde, Arena’nın tamamen dolması bekleniyor.

Böylece yönetimin tribünlerde 50 bin kişi görme isteği gerçekleşmiş olacak. Bu, aynı zamanda sezonun seyirci rekorunun kırılması anlamına geliyor. Yönetimin asıl planı ise tek taşla iki kuş birden vurabilmek...

5 milyon Lira ciro hedefi

Bir önceki Antalyaspor maçından 3 milyon Lira civarında hasılat elde eden Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor mücadelesinde ürün satışlarıyla beraber 5 milyon Lira kazanmayı hedefliyor.

Ayrıca Cim Bom karşılaşmayı kazanırsa maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna oturacak. Bu da her şeyin pozitif gittiği bir dönemde Galatasaray’ın psikolojik anlamda da büyük bir avantaj yakalamasını sağlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ