MENÜ

Üç kulübün puan silme cezası onandı

Tahkim Kurulu, Denizlispor, Mersin İdmanyurdu ve Adana Demirspor’a verilen puan silme cezalarını onadı.

Üç kulübün puan silme cezası onandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Denizlispor, Mersin İdmanyurdu ve Adana Demirspor’a verilen üçer puan silme cezasını onadı.

TFF’den yapılan açıklamada, kulüp lisan kurulunun Denizlispor, Mersin İdmanyurdu ve Adana Demirspor’a verdiği üçer puan silme cezasına, kulüplerin yaptığı itirazın tahkim kurulu tarafından incelendiği ve cezaların onandığı belirtildi.

Manchester United Fenerbahçe maç sonucu: 4-1

TFF daha önce bu konuyla ilgili olarak resmi sitesinden şu açıklamayı yapmıştı;

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterlere göre inceledi.

İncelemeler neticesinde Kurul, Spor Toto Süper Lig' den Antalyaspor A.Ş., Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Kayserispor ve Trabzonspor A.Ş. kulüplerine, TFF 1.Lig'den Bandırmaspor, Boluspor, Elazığspor, Eskişehirspor, Samsunspor ve Şanlıurfaspor kulüplerine, Spor Toto 2. Lig'den 1461 Trabzon, Aydınspor 1923, Bugsaş Spor A.Ş., Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., Eyüpspor, Kahramanmaraşspor A.Ş., Karşıyaka, Kocaeli Birlik Spor, Menemen Belediye Spor, MKE Ankaragücü, Nazilli Belediyespor, Sivas Belediye Spor, Tokatspor ve Tuzlaspor kulüplerine Ulusal Lisans verdi.

Kurul bu toplantıda ayrıca, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan Adana Demirspor, Bucaspor, Denizlispor, Kayseri Erciyespor, Manisaspor ve Mersin İdmanyurdu kulüplerine 3'er puan tenzili cezası vermiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ