MENÜ

Trabzonspor 5 yıl sonra İstanbul'da

Deplasman yasağı kalktı, tam 5 yıldır İstanbul’da takımlarını destekleyemeyen Trabzonsporlu taraftarları heyecan sardı. Cumartesi TT Arena’da tam 2 bin 500 Bordo-Mavili futbolsever tribünde olacak, yönetim dev bir organizasyon hazırlığında.

Trabzonspor 5 yıl sonra İstanbul'da

Süper Lig’de cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasını Bordo-Mavili taraftarlar da tribünden izleyecek. 5 yıllık bir aranın ardından Trabzonsporlu futbolseverlerin, Galatasaray maçında takımlarını tribünden destekleyebilecek olmaları camiada büyük heyecan yarattı.

Ortak karardan sonra...

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 17 Kasım 2011’de aldıkları bir kararla TFF’ye başvurmuş ve aralarındaki maçlara deplasman taraftarı götürülmesi yasaklanmıştı. 11 Ağustos 2016’da ise Kulüpler Birliği toplantısında, 15 Temmuz sonrası oluşan birlik ve beraberliğin devamının bir göstergesi olarak, yeni sezonda deplasman yasağının kaldırılmasına karar verilmişti. En son 6 Mart 2011’de İstanbul’da bir derbi izleme şansı bulan Trabzonlular özlemlerini gidermiş olacak. Yönetim de şimdiden organizasyon için kolları sıvadı.

‘İzlanda bile kıskanacak’

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli Trabzonsporlular, taraftara İstanbul yasağı nihayet kalktı. İzlanda’yı kıskandıracak bir organizasyona imza atmak size çok yakışır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ