MENÜ

Asım Örem: Galatasaray maçı farklı olur

Galatasaray deplasmanının, oynadıkları diğer maçlardan her yönüyle farklı olacağını belirten Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, "Teknik ekibimiz takımı özenle bu maça hazırlıyor. Güzel bir sonuç alacağımızdan hiç kuşkumuz yok" dedi.

Asım Örem: Galatasaray maçı farklı olur

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, yönetim olarak bu maçın taşıdığı anlam ve önemin bilinci içerisinde olduklarını söyledi. Galatasaray deplasmanında alacakları puan veya puanların ligdeki geciken çıkışla için çok önemli moral ve motivasyon sağlayacağına dikkat çeken Örem, "Galatasaray'ın ligdeki durumu ortada. Fakat unutulmamalıdır ki derbi maçların havası ve sahaya yansıması farklıdır. Bu havayı lehimize çevirecek bir futbol ile sahada olacağız" diye konuştu.

"GÜZEL SONUÇ ALACAĞIZ"

Takımın son haftalarda sergilediği futbolun takım olma ve gelecekte güzel işler yapma adına ümit verdiğini kaydeden Örem, şunları söyledi;

"Son haftadaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasında defans ve orta bloğun iyi işbirliği göze çarparken; forvetin bu bloklarla ilişkisindeki eksiklikler dikkat çekti. Girdiğimiz gol pozisyonları rakibin hatalarından veya tesadüfi değil çalışılmış ve sistematik olduğunda, takım bütünlüğü konusunda kazanımlarımızdan bahsedebileceğiz. Bu yolda geç kalsak da son haftalardaki olumlu gelişmeler güzel. Bu kapsamda sportif açıdan teknik ekibimiz elinden gelen gayreti göstermekte ve biz yönetim olarak da bunun takipçisiyiz. Galatasaray maçı, oynadığımız diğer maçlardan her yönüyle farklıdır ve teknik ekibimiz takımı özenle bu maça hazırlamaktadır. İyi bir analizle eksikliklerimizin en az, artılarımızın ise en üst düzeyde olacağı dikkat ve yoğunlukla derbi maçına hazırlanıyoruz. Güzel bir sonuç alacağımızdan hiç kuşkumuz yok."

"HAKEMLER ADALETLİ OLACAKTIR"

Ligin uzun bir maraton olduğunu da hatırlatan Basın Sözcüsü Asım Örem, açıklamalarını şöyle tamamladı:

"Kazanma isteğimizi sahada birlik ve beraberlik içinde sergilemeli ve takıma zarar verecek fevri davranışlardan uzak durulmalıdır. Futbolcularımız saha içindeki sorumluluklarını ve bir ekibin parçası olduklarını unutmamalı ve bunu profesyonellik çerçevesinde ortaya koymalılar. Günümüzde futbolun seyirciyle bütünlüğü ve onunla güzelleştiği kaçınılmaz bir gerçektir. Galatasaray maçında deplasman yasağı olmaması futbol adına güzel bir gelişme. Deplasmanlarda seyircisi tarafından en çok desteklenen takımların başında Trabzonspor gelmektedir. İstanbul'daki seyircimizin gücünü biliyor ve desteklerini sağduyulu ve sportmenlik sınırları içinde bekliyoruz. Derbi maçlarında, kaliteli futbolun ortaya çıkmasında en önemli faktörlerden biri de hakemlerimizin ortaya koydukları performanslardır. Türk Telekom Arena'da hakemlerimizin de iyi ve adaletli bir yönetim sergileyeceğine inanıyoruz."

ONAZİ SEFERBERLİĞİ

Bu arada, Trabzonspor'da ligin 7'nci haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanan maçın ilk yarısında sakatlanan Ogenyi Onazi, Cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Sağ baldırında kas spazmı tespit edilen Nijeryalı orta saha oyuncusunun durumunun iyiye gittiği belirtilirken, Galatasaray karşısında oynama şansının yüksek olduğu bildirildi.

YOLCULUK YARIN

Trabzonspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı için yarın İstanbul'a gidecek. Bordo mavililer, sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından saat 14.20'de özel uçakla İstanbul'a hareket edecek.

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ