MENÜ

TFF 1.Lig'den haberler...

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, hedeflerinin şampiyonluk olduğuna dikkat çekerek, oyuncularına gönderme yaptı. Balıkesirspor’un 50. kuruluş yıldönümü için hazırlanan ‘Yarım Asırlık Tarih’ adlı kitap, satışa sunuldu. İşte TFF 1.Lig'den haberler...

TFF 1.Lig'den haberler...

Bakkal’dan takıma: Sivas gibi oynayın!

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, hedeflerinin şampiyonluk olduğuna dikkat çekerek, oyuncularına gönderme yaptı. “Kendi takımım adına daha iyi oynamamız gerek” diyen Bakkal, “2 haftadır takımın başındayım ama tanıdığım oyuncuların performanslarını daha da arttırmaları gerekiyor. Genel performansa baktığımda memnun değilim. Sivas’a yakışan oyun olmalı” dedi.

Balıkesirspor’un kitabı çıktı

Balıkesirspor’un 50. kuruluş yıldönümü için hazırlanan ‘Yarım Asırlık Tarih’ adlı kitap, satışa sunuldu. Basın Sözcüsü Alp Kaan, basın toplantısında kulübün kuruluş yılı 1966’yı hatırlatan, 966 adet basılan kuşe kağıt kitabı tanıttı. Yönetim olarak bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Kaan, “Bu çalışmayla kulübün tarihçesinden futbolcularına, anılardan söyleşilere kadar Balıkesir sevdalısı herkesin elinde bulunması ve edinmesi gereken eskimeyecek bir eser ortaya çıktı” dedi.

Göztepe’de Tanju krizi

Ümraniyespor’u deplasmanda 1-0 yenerek zirve yarışını sürdüren Göztepe’de Tanju Kayhan şoku yaşanıyor. Ümraniyespor maçı öncesi idmanda sakatlanarak İstanbul’da görev yapamayan tecrübeli futbolcunun sağ uyluk kemiğinde ödem olduğu ve 4 hafta boyunca takımdan uzak kalacağı öğrenildi. Tanju, sezon başında da apandist ameliyatı olarak 3 hafta forma giymemişti.

Karşıyaka zirveye uzandı

Kırmızı Grup’ta olaylı Aydınspor 1923 yenilgisinin ardından 3 cezalı, 2 sakat oyuncudan yoksun çıktığı deplasmandaki Kırklarelispor maçını1-0 kazanan Karşıyaka, zirve yarışından kopmayacağını da ispatladı. Oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 13 puan toplayan Karşıyaka, liderliğe yükselen Gümüşhanespor’un 2 puan gerisinde 3’üncü sırada yer aldı.


Haberin Devamı
YORUM YAZ