MENÜ

Spor restoran zinciri O'Learys'e renkli açılış

Restoranları her yıl 3 milyonu aşkın insan tarafından ziyaret edilen İsveçli spor restoran zinciri O’Learys Ateşehir’den sonra artık Özdilek Park AVM’de de spor, lezzet ve eğlence tutkunlarını bir araya getirecek.

Spor restoran zinciri O'Learys'e renkli açılış

Spor, lezzet ve eğlence tutkunlarının değişilmez adresi O'Learys'in İstanbul'daki ikinci şubesi Özdilek Park AVM'de acildi.

Eğlencenin yeni adresi O'Learys, 600 kişilik kapasitesiyle hizmet veriyor. 13 ülkede ve 140 şehirde şubesi bulunan mekan, bilardo masaları, masa tenisi ve mini golf sahası ile sporseverlerin vazgeçilmezi olacak.

Sabah 10.00 gece 01.00 saatleri arasında hizmet veren restoran ziyaretçilerine otopark ve vale hizmeti de sunuyor. Özdilek Park AVM’nin çalışma saatleri haricinde restorana gelen misafirler yine AVM’nin asansörü ile O’Learys’e geçiş yapabiliyor.

Spor restoran zinciri OLearyse renkli açılış



Amerika’da çalıştığı restoranda yiyeceklerin, içeceklerin ve sporun eşsiz uyumundan çok etkilenen Jonas Reinholdsson ülkesi İsveç’te, Boston’da tanıştığı kız arkadaşı Anne O’Learys ile birlikte O’Learys’i kurdu. Amerikan spor restoran kültürünü ve sporun ruhunu her köşesinde hissetmenizi sağlayan dekorasyonuyla O’Learys size eşsiz bir ortam sunuyor.

O’Learys’de, deneyimli şefleri tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli ve farklı sunumlarıyla keyifli bir yemek yerken, aileniz ve sevdiklerinizle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Spor restoran zinciri OLearyse renkli açılış



Mekan içerisinde yer alan 50 adet ekran ve 3 adet dev perdeden futbol, basketbol, voleybol, tenis gibi takip ettiğiniz tüm spor dallarının maçlarını, menüde yer alan birbirinden farklı ve özel içeceklerinizi yudumlarken izleyebilirsiniz. Mekanda oturduğunuz her yerden takip edebileceğiniz bir ekran olması da dikkat çekiyor.

Sevdiklerinizle sporun tüm heyecanını paylaşabileceğiniz O’Learys sizleri bekliyor!

Haberin Devamı
YORUM YAZ