MENÜ

Leicester City-Kopenhag maç sonucu: 1-0

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Leicester City, sahasında Kopenhag'ı 1-0 mağlup etti.

Leicester City-Kopenhag maç sonucu: 1-0

Edip Adanır

Leicester City kalecisi Schmeichel defans sorunlarını çözmek için dün takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı.Gerçekten geçen senenin şampiyonu lige iyi başlamadı.Başta Schmeichel olmak üzere Morgan ve Huth şu ana kadar geçen seneki formlarından çok uzak başladılar lige.

Kopenhag seyircisi kural dinlemeden meşale gösterisi yaptı.Copenhag oyuna daha iyi başladı soldan ilk kornerlerini kullanıyorlar.Kopenhag kendi sahasında Brugge maçını 4-0 kazandı deplasmanda Porto ile berabere kaldı.

Copenhag ilk 15 dakikada bir takım nasıl press yapar onu gösterdi.İlk City atağında Vardy pasını zamanında verse Slimani gol yapabilirdi.

18nci dakikada Vardy uzaktan vurdu defans ve korner.Soldan Kopenhag korneri Santander'in vuruşu Schmeichel'da kaldı.

Kopenhag takım oyununu bu akşam Leicester'den daha iyi oynadı ilk 35 dakikada.Leicester havadan uzun paslarla Vardy ve Slimaniye servis yaptılar.

Vardy 39'ncu dakikada sol taraftan serbest vuruş kullandı kaleci Olsen tehlikeyi önledi.Dakika 40 Vardy Drinkwater'ın pasında soldan ortaladı Slimani kafayla topu Mahrez'in önüne bıraktı ve Mahrez yakın mesafeden Leicesteri 1-0 öne geçirdi.

Bir dakika sonra Cornelius kornerden gelen topa kafayı iyi vuramadı önemli bir gol pozisyonuydu.

King Power stadında ilk yarı sonucu Leicester 1 Kopenhag 0.

İlk yarıda Leicester karşısında çok iyi top yapan bir takım buldu.Buna rağmen Mahrez'le golü bulup ilk yarıyı 1-0 önde kapadılar.Leicester ikinci yarıda daha derli toplu gözüküyor fakat rakibin kaybedeceği birşey yok.

62'nci dakika Vardy'nin vuruşu defans ve korner.Drinkwater'ın vuruşu defans ve korner.64ncü dakikada Mahrez ikinci gole çok yaklaştı.

64'ncü dakikadayız Mahrez sağdan korner kullandı atak devam ediyor sol taraftan Leicester ikinci golü buldu ama yardımcı hakem Slimani'nin golünü geçerli saymadı.Monitörden seyrettim bence ofsayt yoktu pozisyonda.

77nci dakikadayız Leicester iyi başlamadığı maçta golü bulduktan sonra ikinci yarıya daha rahat başladı ve devam ettirdi.İkinci golü bulabilirdi.Takım olarak geriye çekilip skoru korumaya gitmediler.

Son 12 dakika King Power stadında.Kopenhag korner kullanıyor.Ön direkte Drinkwater tehlikeyi uzaklaştırdı.85'nci dakikada Drinkwater soldan kaptığı topu iyi kullansa ikinci golü bulabilirdi.Vardy çıkıyor yerine Okazaki oyunda.

86'ncı dakikada Santander'in kafası defans ve korner.netice yok.Ulloa oyunda Slimaninin yerine .

Korneliusun yakından vuruşunu Scmeichel inanılmaz bir refleksle mutlak golü önledi.Bence maçın ve Leicester'in kaderini değiştirdi.

Maça iyi başlamayan Leicester golü bulduktan sonra daha iyi oynamaya başladı ve ikinci yarıda oyununu rakibine kabul ettirdi

Tebrikler Premier lig şampiyonuna.

King Power'da maç sonucu Leicester 1-Kopenhag 0


Haberin Devamı
YORUM YAZ