MENÜ

Fenomen Ronaldo'dan tarihi itiraf

Real Madrid'in eski yıldızları Ronaldo ve Roberto Carlos, Madrid'de bir televizyon programı için tekrar bir araya geldi. Barnebeu'de iz bırakan Brezilyalılar, Eflatun Beyazlı formayı giydiği günleri hatırlayarak samimi itiraflarda bulundu.

Fenomen Ronaldo'dan tarihi itiraf

Kulüp başkanı Florentino Perez, müstakbel oyuncusunun saha dışında nasıl bir hayatı olduğu merak etmiş ve Ronaldo'nun Madrid'e transferi gerçekleşmeden önce Brezilyalı'nın hayat tarzını anlamak istemişti.

Ronaldo, katıldığı El Transistor adlı programda Perez'le ilk görüşmesinde İspanyol başkanın kendisine Luis Figo gibi dışarı az çıkıp evde zaman geçirmeyi sevip sevmediği sorulduğunda, "Figo gibi bir kadınım olsaydı evden çıkmazdım" yanıtını verdiğini açıkladı.

40 yaşındaki eski futbolcunun takım arkadaşı, o dönem İsveçli manken Helen Svedin ile beraberdi.

Kariyerini sonlandıran ve futbol hayatı konusunda samimi itiraflarda bulunan Ronaldo, antrenmanları hiç özlemediğini ve bu yüzden çıktığı idmanlarda pek iyi çalışamadığını açıkladı.

Bir keresinde aynı hafta içinde iki kez antrenmanlara geç kaldığı gerekçesiyle cezaya çarptırıldığını söyleyen Brezilyalı, ilk cezamda takımla kavga ettim, ikincisinde ise parayı ödedim. Şimdi ne zaman oynasam hemen sakatlanıyorum. Şu sıralar tenisi tercih ediyorum" dedi.

Ronaldo ile aynı fikirde olmadığını belirten Roberto Carlos, idmanları çok özlediğini ve işin en zevkli kısmının bu olduğunu açıkladı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ