MENÜ

Del Valle: İçeride kaybettik, dışarda kazanmalıyız

Bursaspor'un Venezuelalı oyuncusu Yonathan Del Valle, Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede bulundu.

Del Valle: İçeride kaybettik, dışarda kazanmalıyız

Bursaspor'un Venezuelalı oyuncusu Yonathan Del Valle, Alanyaspor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "İç sahada 2 puan kaybetmişken deplasmandaki bu karşılaşmada 3 puanın önemi daha da artıyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız ve savaşacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Bursaspor, 1 günlük iznin ardından akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına başladı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kanat oyuncusu Yonathan Del Valle, sakat oyuncuların takıma dönmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Del Valle, "Onların eksikliklerini hissediyorduk. Çalışmalara katılacak ve daha da çok katkı vereceklerdir günden güne. Osmanlıspor maçında hem karşı taraf, hem de bizim belli pozisyonlarımız oldu. İki takım da bunları gole çeviremedi ve 0-0'lık bir sonuçla ayrıldık. Anca maça baktığımda, sahadaki tüm takım arkadaşlarımın elinden gelenin en iyisini yaptığını ve 90 dakika boyunca savaştıklarını gözlemleyebiliyorum. Bu da çok önemli bir bilgi" diye konuştu.

"HEPİMİZ BİR AİLEYİZ"

Forvet hattındaki isimlerin sürekli değiştiğinin hatırlatılması üzerine 26 yaşındaki oyuncu, "Sonuçta hepimiz burada bir aileyiz. Hangi oyuncu sahada olursa olsun, hangi oyuncu ileride oynarsa oynasın geri kalan oyuncular için önemli olan şey, üzerlerine düşen görev, onların özelliklerine uygun şekilde yardımcı olmaya çalışmak. Bu şekilde devam ediyoruz. Bizim için forvet pozisyonunda kimin oynadığı çok önemli değil" şeklinde konuştu.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ VE SAVAŞACAĞIZ"

Alanyaspor ile oynayacakları maçı da değerlendiren Del Valle, "Sakin olmamız gerektiğini düşünüyorum. Geçen hafta Fenerbahçe'ye karşı beraberlik aldılar, ama bu onları motive edecekse, onların bileceği iş. Biz o takımın karşısında kazandık. Onlar nasıl oynarlarsa oynasınlar, biz kendi elimizden geleni yapmalı ve kendi futbolumuzu ortaya koymaya çalışmalıyız. Biz sadece buna odaklanabiliriz. Biliyoruz ki deplasman maçları iç saha maçlarına göre daha zordur belki ama iç sahada 2 puan kaybetmişken, deplasmandaki bu karşılaşmada 3 puanın önemi daha da artıyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız ve savaşacağız" diye konuştu.

"TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"

Bursasporlu taraftarlara da mesaj gönderen Venezuelalı oyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Taraftarlarımız gerçekten çok mutluluk verici. Onlara sahip olmak gerçekten bir ayrıcalık. Bursaspor taraftarının desteğini arkanıza almak çok büyük bir avantaj oluyor. Her karşılaşmada sonuç ne olursa olsun destek vermeye devam ediyorlar. Maçın son düdüğüne kadar bu destekleri devam ediyor. Onların yanımızda olması bize ekstra güç veriyor ve motivasyonumuzu çok etkiliyor. Onları orada tutabilmek ve onların mutluluğunun devamını sağlayabilmek için daha da farklı bir motivasyon oluşuyor bizde. Onları yanımızda hissetmek gerçekten çok güzel."

Haberin Devamı
YORUM YAZ