MENÜ

Inter, Icardi kararını verdi

Serie A'da sezona istediği gibi başlayamayan Inter'de kaptan Mauro Icardi'nin kendi taraftarlarıyla yaşadığı problemler gündeme damgasını vurmuştu. Çizme ekibi yıldız oyuncu ile ilgili kararının verdi.

Inter, Icardi kararını verdi

İtalya Serie A'nın 8. haftasında sahasında Cagliari'ye 2-1 yenilen ve galibiyet hasretini 3 haftaya çıkaran Inter'de kaptan Mauro Icardi'nin hafta içinde taraftarlarla başlayan sürtüşmesi zirveye ulaşmış ve geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan otobiyografsinde, yazılanlar taraftar grubu Curva Nord ile gerilim yaşanmasına neden olmuştu.

Bu gelişmeler ardından Inter kulübü yıldız oyuncunun son durumu ile ilgili olarak toplandı ve son kararını verdi.

Ceza gelecek

Açıklamada yıldız futbolcunun kaptanlığının devam edeceği ama futbolcuya yaptırım uygulanacağı belirtildi. Yaptırımın ne olacağı hakkında ise henüz bir bilgi verilmezken kulislerde Inter'in Arjantinli golcüsüne oldukça yüksek miktarda bir para cezası keseceği konuşuluyor. Ayrıca, Milano ekibi Arjantinli futbolcunun savunmasını da resmi internet sitesinden paylaştı.


Icardi'nin başı Inter taraftarlarıyla dertte


İşte Arjantinli yıldızın savunması:

“Son iki günde Inter kariyerimin en zor zamanlarını geçirdim. Ama aile içinde böyle şeyler olabiliyor. Ben Inter’i her zaman büyük bir aile olarak düşündüm. Bu yüzden yanlış anlaşılmaların olabileceği zor zamanlar olabilir. Her şey geçtiğimiz günlerde çıkarttığım kitabımın bir sayfasının alınmasıyla başladı. Orada yazan bazı şeylerin uygunsuz olduğunu kabul ediyorum ve bunun için çok üzgünüm. Bazı kişiler yazdığım şeylerden çok incindi. Ama artık önümüze bakmalıyız. Önümüze bakmak için yapılabilecek ne varsa yapmalıyız. Bu olanlar için özür diliyorum. Ben bu sayfaları okuyup incinen ve ihanete uğradığını hisseden herkesin bu olanları unutması için elimden geleni yapacağım. Bugün yönetim kurulu ile bu olayları konuştuk ve bu konuyu kapattık. Hepimizin tek bir görevi var: Inter’in iyiliği. Çünkü hiçbir şey Inter’den daha büyük değil. Bu yüzden kulübün hakkımda alacağı yaptırım kararını kabul ediyorum. İlerde daha dikkatli olup bir Inter futbolcusuna ve Inter kaptanına yakışacak şekilde davranacağım. Artık her zamankinden daha fazla birlik içindeyiz.”


Sicilya mafyasından Maxi Lopez'e şok teklif: Icardi'nin bacaklarını kıralım

Haberin Devamı
YORUM YAZ