MENÜ

Icardi'nin başı Inter taraftarlarıyla dertte

Serie A'da sezona istediği gibi başlayamayan Inter'de kaptan Mauro Icardi'nin kendi taraftarlarıyla yaşadığı problemler geri dönülemeyecek bir noktaya ulaştı.

Icardi'nin başı Inter taraftarlarıyla dertte

Serie A'nın 8. haftasında sahasında Cagliari'ye 2-1 yenilen ve galibiyet hasretini 3 haftaya çıkaran Inter'de kaptan Mauro Icardi'nin hafta içinde taraftarlarla başlayan sürtüşmesi bugün zirve noktaya ulaştı.

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan otobiyografsinde, Şubat 2015'te Inter'in Sassuolo'ya 3-1'lik yenilgisi sonrasında taraftarla yaşadığı tartışmayı yanlış aktardığı gerekçesiyle Inter taraftarlarından tepki almasına rağmen sosyal medya hesabından söylediklerinin doğru olduğunu belirten Icardi, bugün oynanan Cagliari maçında Curva Nord tribününün tepkisine maruz kaldı.

''Ne adamsın, ne de kaptansın''

Curva Nord yaptığı bildiride, ''Kitapta anlatılan her şey yalan ve sahte şeyler. Icardi tam bir aptal. Bu karakterdeki bir isim, Inter kaptanlığını hak etmiyor.'' dedi. Bununla da yetinmeyen Curva Nord, Cagliari maçında da Icardi için maç önünde bir pankart hazırladı ve o pankartta ''Ne adamsın, Ne de kaptansın. Sen hiç bir b*k değilsin'' diyerek yıldız oyuncularına tepkisini bu şekilde dile getirdi.


Mehmet Demirkol: Emenike ilk 15'e giremez


Maçtan önce özür diledi

Maçtan önce sosyal medya hesabından açıklama yapan Icardi, ''Bu yaşanan olaylar için çok üzgünüm. Olaylar sonrasında yaşananları anlatmak istemiştim. Şu an tam bir kaos ortamındayız. Kesinlikle taraftarları hedef almak istemedim. Inter kaptanlığı benim için çok büyük bir hayaldi. Sizler için sahada savaşıyorum. Gollerimi de sizler için atıyorum. Bana tepki gösterseniz bile hem sizleri hem de Inter'i çok seviyorum. Sizler için söyleyeceğim tek şey, bizlerin arkasında durun ve desteklemeye devam edin. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var.'' dedi.

Karar yarın

Yaşanan bu olaylar ile ilgili bir açıklamada Inter başkan yardımcısı Javier Zanetti'den geldi. Zanetti, ''Bu konuyla ilgili bir karar almak zorundayız. Taraftarların ne düşündüğü bizim için çok önemli. Kulüp olarak onlara saygı duymak zorundayız. Her şeye rağmen Icardi'ye bu yapılanları kabul etmiyor ve onaylamıyoruz. Ne olacağını bekleyip göreceğiz. Kaptanlıkla ilgili kendisiyle konuşacağız''. dedi.

Cagliari maçından sonra açıklama yapan Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio ise Icardi'nin kaptanlığı konusunda yarın bir toplantı yapacaklarını duyurdu.


Fatih Öztürk Süper Lig'e damgasını vurdu


Penaltı kaçırdı

Tepkilere rağmen sahaya kaptan olarak çıkan Icardi, 26. dakikada Cagliari karşısında kazanılan penaltı vuruşunu değerlendiremezken 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ