MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Bugün iyi bir takıma karşı oynadık

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Osmanlıspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay maç sonu önemli açıklamalarda bulundular.

Hamza Hamzaoğlu: Bugün iyi bir takıma karşı oynadık

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 0-0 biten Osmanlıspor maçından sonra şunları szöyledi:;

"Bugün iyi bir takıma karşı oynadık. Avrupa'da devam eden, ligde etkili kontraatak oynayan takımına karşı mücadele ettik. Rakibimizin etkili olacağını biliyorduk. Oyunu önlem alıp geride bekleyemezdik. Önde baskı yaparak pozisyon bulduk. Bu riskle birlikte boşluklar oldu. Kalemizde tehlikeli pozisyonlar yaşadık. İkinci yarı üçlü orta saha ile oynadık. Bu kez hücumda etkili olamadık. Kazanmak istiyorduk. Kaybedebilirdik de. Oyuncularımı mücadeleleri nedeniyle kutluyorum."

"OYUN SİSTEMİMİZ BATALLA'YA ENDEKSLİ DEĞİL"

Hamzaoğlu, bir soru üzerine, "Batalla'ya göre oynamıyoruz. O oyun anlayışımız onun üzerine değil. Önlem alınırsa farklı yerlerde oynayabiliriz. Serdar Kurtuluş, Deniz Yılmaz uzun aradan sonra oynadı. Tabiki maç eksikleri vardı. Maçı 90 dakika tamamlamaları iyi olacaklarını gösteriyor. Maç kondisyonlarını kazanırlarsa iyi olacaktır. Kubilay'ın maç oynaması için U21 takımına gönderdim" dedi.

GÖRÜLEN DEĞİL GÖRÜLMEYEN VERİLİYOR

Penaltı pozisyonuyla ilgili yöneltilen soruya ise Hamzaoğlu, "Son haftalarda görülenler verilmiyor. Görülmeyenler veriliyor. Harun'un parmağının ucuna deydi diye korner veriliyor. Ben cep telefonundan izledim. Rakip Rusescu eliyle oynamış. Top kalecinin önüne gidiyor. Görünüş penaltı. Hatalar her zaman olacak. Daha dikkatli olmalıyız" dedi.

AKÇAY: "SON VURUŞLARDA ETKİSİZDİK"

Osmanlıspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ise şu açıklamayı yaptı:

"Her iki takımda kontrollü başladığı oyun oldu. Zaman zaman takım disipliniyle birleştirdiğimiz ofansif oyunda son vuruşlar iyi olmadı. Rakibimiz oyunun sonunda risk ettiği bölümde etkili ataklar yaptık. Oyuncuların kazanma isteği, son vuruşlar başarısız olunca beraberlik oldu. İstatistikler bizim üstün olduğumuzu gösteriyor. Maçı kazanamadık. Bunda rakibin dirençli oyunu bunda etkili oldu. Oyuncularımı kutluyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ