MENÜ

Ronaldo: En iyi benim

Real Madrid’li Cristiano Ronaldo, “Geçen sezon hem Şampiyonlar Ligi’ni hem de Avrupa Şampiyonluğu’nu kazandım. Ben dünyanın en iyi futbolcusuyum çünkü bunun için de sıkı çalışıyorum” yorumunu yaptı.

Ronaldo: En iyi benim

İspanyol devi Real Madrid’in süperstarı Cristiano Ronaldo, İspanyol Marca ve İtalyan La Gazetta Dello Sport tarafından yapılan oylama ile Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezonun en iyi oyuncusu seçildi. Ödülünü düzenlenen törenle alan Ronaldo, burada kariyeri ve Real’le ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

31 yaşındaki futbolcu, “Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nin yanı sıra ülkem Portekiz’le de Avrupa Şampiyonası’nı kazandım. Bu, kariyerimdeki ve spor yaşamımdaki en unutulmaz anlardan biriydi. Bana göre dünyanın en iyi oyuncusu benim. Çünkü bunun için sıkı çalışıyorum. Başarı, beni daha fazla çalışmaya itiyor. Real Madrid’i çok seviyorum. Bu kulübün bendeki yeri ayrı. Umarım uzun yıllar burada kalabilirim” dedi.

‘Zidane bizi dinliyor’

Los Galacticos’un eski oyuncusu ve teknik direktörü Zinedine Zidane için de Ronaldo, “Zidane, kulübü çok iyi biliyor. Bizleri dinliyor ve çalışmayı çok seviyor. Her zaman sakin kalmayı başaran, profesyonelliği üst düzeyde bir hoca. Elindeki oyunculardan en iyi verimi almaya çalışıyor” dedi.

Eski hocası olan ve şu an Bayern Münih’in başındaki Carlo Ancelotti’yi de unutmayan CR7, “Benim için Ancelotti her zaman çok özel bir insan olarak kalacak” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ