MENÜ

Kemal Özdeş: Son tercihleri iyi kullanamadık

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Kasımpaşa’nın teknik direktörü Kemal Özdeş, son tercihleri iyi kullanamadıklarını söyledi.

Kemal Özdeş: Son tercihleri iyi kullanamadık

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, oyunun ilk ve ikinci yarısında sahada iki farklı takım gibi mücadele ettiklerini belirterek, "Karşılaşmayı 1 puanla tamamladık. İlk yarıda final paslarına kadar iyi pozisyon aldık ama son tercihlerimizi etkili kullanamadık.

İkinci yarıya iştahlı başladık ve baskı da kurduk. Rakibimiz 10 kişi kalınca karşılaşma geçen haftaki maça benzedi. Rakibimiz son yarım saat 10 kişi oynadı ve biz pozisyonları değerlendiremedik. Geliştireceğimiz çok yanımız var. Bunu geliştirmemiz gerekiyor." dedi.

Geçen hafta oynanan Kayserispor maçında oyuna sonradan giren futbolcuların sonuca etki ettiğini ifade eden Özdeş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Maçın son 10 dakikasında oyun karambole döndü. Fenerbahçe karşılaşmasından sonra yediğimiz gol sayısını düşürdük. Bu bizim için değerli bir durum. Çalışmaya devam edeceğiz. Gelecek hafta ilk deplasman puanlarını almak istiyoruz. Umarım kaybettiğimiz bu 2 puanı dış sahada elde edeceğimiz galibiyetle telafi ederiz."

Güreşçilere ödül verildi

Öte yandan, karşılaşma öncesinde Kasımpaşa Kulübü güreşçilerinden dünya üçüncüsü Ali Hunç, Balkan Şampiyonu Necip Tokgöz ve dünya beşincisi Adem Burak Uzun’a ödül verildi.

Sporculara şiltleri, Kasımpaşa Kulübü Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz tarafından takdim edildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ