MENÜ

Karabükspor'da Isaac kadro dışı!

Teknik direktör Igor Tudor, antrenmana geç gelen Isaac Promise ile sahada futbolcularıyla yaptığı toplantı sırasında tartıştı. Tudor, daha sonra Isaac'i tesislerden gönderdi. Tudor'un Adanaspor maçı öncesi Isaac'i antrenmana geç geldiği için kadro dışı bıraktığı belirtildi.

Karabükspor'da Isaac kadro dışı!

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, antrenmana geç gelen Isaac Promise ile sahada futbolcularıyla yaptığı toplantı sırasında tartıştı. Tudor, daha sonra Isaac'i tesislerden gönderdi. Tudor'un Adanaspor maçı öncesi Isaac'i antrenmana geç geldiği için kadro dışı bıraktığı belirtildi.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in ilk 6 haftalık bölümünde sahasında 3 galibiyet alan, ancak 3 deplasmandan puan çıkaramayan Kardemir Karabükspor, Adanaspor karşısında bunu kırmak istiyor. Kulüp Başkanı Ferudun Tankut, deplasmanda henüz puan alamadıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"Bizim için de Adanaspor için de önemli bir maç. Deplasmandan ilk puanımızı alarak dönmek istiyoruz. Takımımız iyi hazırlandı ama milli takımlarda bulunan 8 oyuncumuzdan yoksun çalışmalarımızı sürdürdük. Bu bizim için bir handikap. Ama her şeye rağmen deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. 3 puana hedeflendik. İnşallah 3 puanla döneriz."

Tankut: Adanaspor'dan 3 puan alacağız

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, hafta sonu deplasmanda Adanaspor'dan 3 puan alacaklarına inandığını söyledi.

Kardemir Karabükspor, Adanaspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Milli maçlar için ülkelerinde bulunan Poko ve Rodic ile sakatlığı devam eden Alexe'nin katılmadığı antrenmanda Kokaloviç ve Lazareviç takımdan ayrı çalıştı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ