MENÜ

İstanbul Maratonu'na geri sayım

13 Kasım’da 38.’si düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu’nun tanıtım toplantısı yapıldı. Her yıl katılım rekorunun kırıldığı büyük yarış bu sezon ‘15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyoruz’ sloganıyla yapılacak, Halk Koşusu’nun da ‘Kahramanlar Koşusu’ olarak anılacağı belirtildi. Katılımcılılar için 10-12 Kasım tarihlerinde geç kayıt imkanı olması da yarışmacı sayısını artıracak.

İstanbul Maratonu'na geri sayım

Vodafone İstanbul Maratonu için geri sayım sürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor A.Ş. tarafından organize edilen Vodafone 38. İstanbul Maratonu öncesi tanıtım toplantısı yapıldı. Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda, İBB Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İBB Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk hazır bulundu.

Kayıtlar yarın bitiyor

Bu yıl, ‘15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyoruz’ sloganıyla 13 Kasım Pazar günü yapılacak etkinlikte maraton, 15 kilometre (yarı maraton) ve 10 kilometrelik halk koşusu düzenlenecek. Etkinlikle ilgili bilgi paylaşan İsmail Özbayraktar, “Maratonumuz bu yıl da yine altın kategoride olacak ve 50’si yabancı 70 elit atlet start alacak. Bugüne kadar 24 bin çipli koşucu kayıt olmuş durumda. Kayıtlarımız yarına kadar sürecek" dedi.

Özbayraktar şöyle devam etti: Ayrıca 10-12 Kasım tarihlerinde de geç kayıt imkanı olacak. Yeşil maraton unvanımız sürüyor. Geleneksel olarak başlattığımız maraton hatıra ormanımızı da genişletmeyi planlıyoruz. Ayrıca organizasyon kapsamında düzenlediğimiz bir fuarımız var. Bu yıl Spor ve Maraton Fuarı adıyla Sinan Erdem Spor Salonu ile Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda gerçekleştirilecek” dedi.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu sona erdi


Vodafone 37. İstanbul Maratonu'ndan objektiflere yansıyanlar


İstanbul Maratonu'nda zafer Chelimo'nun!

Haberin Devamı
YORUM YAZ