MENÜ

Huzurlarınızda 'Vestel Venüs Sultanlar Ligi'

Teknoloji firması Vestel, 2 yıllığına Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ana sponsoru oldu. Kadın voleybol ligi ‘Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ adını alırken, dev şirket, voleybolun geleceğini şekillendiren TVF Voleybol Okulları’na da destek verecek.

Huzurlarınızda 'Vestel Venüs Sultanlar Ligi'

Türkiye’nin teknoloji alanında en büyük firmalarından olan Vestel, Türkiye Voleybol Federasyonu ile tarihi bir anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre kadın voleybolunun en üst liginin yeni ismi 2 yıllığına ‘Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ adını aldı. Vestel, Türk Milli Voleybol Takımları ana sponsorluğu yanı sıra, TVF tarafından düzenlenen Efeler Ligi, Kupa Voley, Pro Beach Tour ve diğer organizasyonlarının da resmi sponsorluklarını üstlendi. Dev firma ayrıca Türk voleybolunun geleceğini şekillendiren ve yüzlerce sporcunun yetişmesine ön ayak olan TVF Voleybol Okulları’nın da sponsorluğunu üstlenerek örnek bir yatırımın altına imza attı.

‘Ligimiz dünyaya açılacak’

2 sezon boyunca devam edecek iş birliği, Raffles Hotel’de düzenlenen törenle tanıtıldı. Organizasyona Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ve TVF Başkanı Özkan Mutlugil de katıldı. Toplantıda açıklamada bulunan TVF Başkanı Mutlugil, iş birliğinden dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, “Önümüzdeki dönemde Vestel sayesinde kulüpler ve milli takımlarda iletişimimizi ve başarılarımızı artırmaya çalışacağız. Kısa ve orta vadeli hedeflerimiz arasında Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin uluslararası arenada yayınlanması var” dedi. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan ise, “Dünyada kendisini kanıtlamış olan ve takım halinde şampiyonluk kazanmış bir branşın sponsoru olduğumuz için çok mutluyuz” sözlerini sarfetti.

Zeki Kuban

Haberin Devamı
YORUM YAZ