MENÜ

Balıkesirspor'da Can Cangök dönemi

Balıkesirspor'da teknik direktör Can Cangök ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Balıkesirspor'da Can Cangök dönemi

TFF 1. Lig’de mücadele eden Balıkesirspor’da Reha Erginer’den boşalan teknik direktörlük görevine Can Cangök getirildi. Cangök ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. Kulüp başkanı Feyyaz Çiftçi, yeni teknik direktör Cangök ile Balıkesirspor Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Erginer ayrıldıktan sonra birçok görüşme yaptıklarını, Cangök isminin yönetim kurulunun kararı olduğunu belirtti.

Çiftçi, takımda şu anda yüzde yüz yerli bir teknik ekibin bulunduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Türkiye liglerinde vitrinde olan 36 kulüpten birisiyiz. Gelmek isteyen birçok hoca ve ekibi vardı. Sosyal medyada duyduğumuz şeyler var. Bu durum ekonomik olaylardan olan bir şey değil. Tamamen yönetim kurulumuzun kararıdır. Bu senenin bir mücadele yılı olduğunu düşünüyoruz. 15 Temmuz’un etkileri bizimle birlikte birçok kulüpte hissediliyor. Ümit vadedici şeyler var. Sponsorluk ve reklam görüşmelerimiz var. İnşallah önümüzdeki günlerde birçok şeyi geçici olsa da çözeceğiz. Amatör ruhla çalışan bir yönetim kurulumuz var. Yerli hocalarımızla devam edeceğimiz için çok mutluyuz. Keşke bunu daha önce gerçekleştirebilseydik. Ben bundan sonrasının daha iyi olacağına inanıyorum. Bizim aşılamayacak problemlerimiz yok. Şehrin bütün dinamiklerini Balıkesirspor için harekete geçirmek gerekiyor. Kapı kapı gezerek sponsorlar bulmaya çalışıyoruz. Bulunduğumuz yer çok kıymetli. Süper Lig gördük ama bu lig de gerçekten çok önemli."

Kulübü bu şartlarda kaderine terk etmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını, sonuna kadar mücadele edeceklerini vurgulayan Çiftçi, "Bu şartlar altında bizimle birlikte mücadele edeceğine inandığımız için Can hocayla anlaştık. Balıkesirspor’un geleceğine yönelik hamleler yaptık. Balıkesirsporlu hocaları Türk futboluna kazandırmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Cangök: "Balıkesirspor hepimizin, lütfen heba etmeyelim"

Balıkesirspor’un yeni teknik direktörü Can Cangök de takımı içinde bulunduğu zor durumdan el birliğiyle çıkarmak için geldiklerini, takımın kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

Cangök, Balıkesirspor’u daha iyi yerlere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Balıkesirspor hepimizin, lütfen heba etmeyelim. Burada herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bugünlere çok zor gelindi. Lütfen Balıkesirsporumuzun kıymetini iyi bilelim. Biz buraya gelirken koşulsuz geldik. Balıkesirspor olduktan sonra hiçbir şey önemli değil. Amaç sadece Balıkesirspor’u nasıl daha iyi yerlere taşırız, şehrimizin dinamiklerini nasıl harekete geçiririz. Tabii ki her kulüp 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle sıkıntılar yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Sadece dertli kulüp biz değiliz. Şehrin dinamikleri ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un destekleriyle bu sıkıntıların çözüleceğinden şüphem yok. Önemli işlerimiz var. Bunları kısa sürede yapmalıyız. Sivasspor maçıyla göreve başlayacağız. 2-3 hafta sonra yaşayabileceğimiz durumları da kendi içimizde değerlendiriyoruz. Balıkesirspor’un maddi manevi desteğe ihtiyacı var. Bu kulübü alt liglere düşürmeyelim. Aksi takdirde bizleri çok zor günler bekler."

Haberin Devamı
YORUM YAZ