MENÜ

Serdar Kesimal'ın hedefi yeniden milli forma

Yeşil sahalara 477 gün sonra ayak basan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’un savunma oyuncusu Serdar Kesimal, form grafiğini yükselterek, yeniden ay-yıldızlı formayı giymeyi hedeflediğini söyledi.

Serdar Kesimal'ın hedefi yeniden milli forma

Serdar Kesimal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra Akhisar Belediyespor’da forma şansı bulduğu ifade etti.

Futbola döndüğü için çok mutlu olduğunu vurgulayan Serdar, "Çok iyi bir kulübe geldim. Bana güvenenleri mahcup etmemeye gayret ediyorum. İnşallah sahada daha uzun süreler almaya başlayacağım." dedi.

Akhisar Belediyespor’un başarısı için mücadele ettiklerini anlatan Serdar Kesimal, savunmada tatlı bir rekabetin yaşandığına işaret etti. İlk haftalar zor bir fikstürlerinin olduğunu vurgulayan savunma oyuncusu, şöyle konuştu:

"İki büyük maç oynadık. Şimdi bir zor karşılaşmamız daha var. Ligde kolay maç yok. Biz de iyi bir takımız ve iyi bir hocamız var. Yeni bir oyun sistemine alışmaya çalışıyoruz. Bu da zaman gerektiriyor ama sabırla bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor maçı da önemli. Onlar da baskı altında ama rakip sahadan galibiyetle döneceğimize inanıyorum."

Serdar Kesimal, Türkiye’de uzun süreli hedef koymamayı öğrendiğini anlattı.

Uzun bir sürenin ardından forma şansı yakaladığını hatırlatan Serdar, "Form grafiğimi yükselterek yeniden ay-yıldızlı formayı giymeyi hedefliyorum." şeklinde konuştu.

Serdar Kesimal, Türkiye’de 96 maça çıktı

Almanya doğumlu 27 yaşındaki Serdar Kesimal, Kayserispor ve Fenerbahçe formaları giydikten sonra Akhisar Belediyespor’a transfer oldu. Ligde Fenerbahçe formasıyla son olarak 30 Mayıs 2015’te sahaya çıkan Serdar Kesimal, 477 gün sonra Beşiktaş maçıyla yeşil sahalara döndü. Beşiktaş karşılaşmasında 89. dakikada oyuna giren Serdar, Antalyaspor ve Gençlerbirliği karşısında da forma şansı buldu.

Türkiye’de ligde ve kupada 96 maça çıkan Serdar Kesimal’ın 2 golü bulunuyor.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ