MENÜ

Kardemir Karabükspor'da hedef ligde kalmak

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, "Ligin yeni takımlarından biriyiz. O yüzden de öncelikli hedefimiz ligde kalmak" dedi.

Kardemir Karabükspor'da hedef ligde kalmak

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, "Ligin yeni takımlarından biriyiz. O yüzden de öncelikli hedefimiz ligde kalmak" dedi.

Kardemir Karabükspor, hafta sonunda deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Igor Tudor gözetiminde yapılan antrenmana, milli maçlar nedeniyle ülkelerinde bulunan Yatabare, Traore, Skulason, Poko, Latovlevici, Gaman ve Rodic ile sakatlıkları devam eden Kokaloviç ve Alexe katılmadı. Lazareviç ise takımdan ayrı çalıştı.

'MİLLİ MAÇ ARALARINI SEVMİYORUM'

Lige verilen milli maç aralarını sevmediğini ifade eden Tudor, "Çünkü uzun bir süre izin vermek zorunda kalıyorsunuz. Milli takıma oyuncular gönderiyorsunuz ve bu oyuncular yorgun geliyor. Yorgun geldikleri için de istediklerinizi yaptıramıyorsunuz. Eksik kadroyla çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Ama bunlara alışmamız gerekiyor" dedi.

Adanaspor maçına odaklandıklarını belirten Tudor, "Bu maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmak için sahaya çıkacağız. Hoca değişikliği onlara çok iyi yaradı. Son maçlarında çok iyi oynuyorlar. Hazırlığımızı yapıyoruz ve oraya kazanmak için gideceğiz. Adanaspor'un teknik direktörü Jurcic, arkadaşımdır diye söylemiyorum, gerçekten çok iyi ve ciddi bir teknik direktör. Kısa zaman içerisinde takımına çok iyi futbol oynatmaya başladı. Bugün sabah kendisini aradım ve şakalaştık. Ama sahaya çıkınca işler değişiyor. Herkes kendi takımı için mücadele ediyor. Bizde galibiyet için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

'ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK'

Takımı ve kendisiyle ilgili olumlu eleştirilerden duyduğu memnuniyetini dile getiren Tudor şöyle devam etti:

"Ama bazı şeylerin üzerine koymamız gerekiyor. Ne kadar iyi şeyler duyarsak daha fazla faydalı olabiliriz takım için. Galibiyetlerden ziyade gol atmayı da seviyorum. Ne kadar gol atarsak, insanlara ne kadar güzel bir futbol izlettirebilirsek bizim için o kadar iyi. Her şeyden önemlisi iyi futbol oynamak hedefimiz. Ligin yeni takımlarından biriyiz. O yüzden de öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Mümkün mertebe yüksek puanlar alarak ligde bir şekilde tutunmak istiyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ