MENÜ

Abdullah Avcı: Ligin en fazla gol atan, en az gol yiyen takımıyız

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Derneği tarafından düzenlenen 12 Ekim Dünya Artrit Günü basın toplantısına katıldı.

Abdullah Avcı: Ligin en fazla gol atan, en az gol yiyen takımıyız

Düzenlenen basın toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bu tarz organizasyonların içinde bulunmaya çalışıyorum. Geçen eğitim amaçlı bulunmuştuk, şimdi sağlık için buradayız. Selda Topal beni aradı, çok mutluyum. Spor çok önemli, spordan vazgeçmeden devam ettiklerinde her türlü hastalığın üstesinden geleceklerini düşünüyorum" dedi.

"LİGİN EN FAZLA YERLİ OYUNCU OYNATAN TAKIMIYIZ"

Spor Toto Süper Lig'de 6 haftanın sonunda 16 puanla lider konumda olan Medipol Başakşehir hakkında da konuşan Abdullah Avcı, kısa, uzun ve orta vadede plan yapan bir takım olduklarını söyledi.

Herkes tarafından saygı gördüklerini ifade eden Avcı, "Oyunlarımız her geçen gün gelişiyor. İki senedir ligi 4.'üncü sırada bitirdik. Avrupa Ligine bir adım attık. Bugün ligin 6 haftası, 5 galibiyet 1 beraberlik sahibiz. En fazla gol atan, en az gol yiyen takımız ligin en fazla yerli oyuncu oynatan takımız. Bunun karşılığını alıyoruz. Önemli olan kulübü geliştirebilmek, önemli olan yarış halinde olabilmek. Futbol ortamının ve kaosun çok olduğu biraz daha güzellikleri yaşatmak istiyoruz. Umarım bunu sürekli hale getirebilriz" diye konuştu.

Mustafa AKIN / İstanbul,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ