MENÜ

Serdar Kurtuluş: Osmanlıspor güçlü bir rakip

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş, pazar günü oynayacakları Osmanlıspor karşılaşması, sakatlığı ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Serdar Kurtuluş: Osmanlıspor güçlü bir rakip

Bursaspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Kurtuluş, pazar günü oynayacakları Osmanlıspor karşılaşması, sakatlığı ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Serdar Kurtuluş, 5 hafta süren sakatlık dönemi sonrasında takımla birlikte çalışmalara başlarken, ilk sınavını ise cumartesi günü Bandırmaspor ile yapılan maçta vermişti.

Serdar Kurtuluş, Bandırmaspor ile yapılan hazırlık maçının kendisi açısından yararlı geçtiğini söyledi.

Kurtuluş, "Başakşehir maçında serçe parmağım kırılmıştı. Bu nedenle 5 hafta takımdan uzak kaldım. Katıldığım antrenmanlarda ağrılarım artınca bırakmak zorunda kaldım. Geçtiğimiz hafta takımla birlikte oldum. Ağrılar olmadı. Ardından Bandırmaspor maçında kendimi test açısından önemli oldu" dedi.

RAKİBİMİZ LİGİN İYİ OYNAYAN TAKIMI

Pazar günü karşılaşacakları Osmanlıspor'un ligin en oturmuş kadrosu olduğuna dikkat çeken Serdar Kurtuluş, "Ligde geçen yıldan bu yana kadrosunu koruyan istikralı bir takımla karşılaşacağız. Türkiye'nin en iyi hücum yapan bir takımı Osmanlıspor. Elbette böyle bir rakiple yapılacak maç zor olacak. Tabii ki hedefimiz iyi futbol oynayarak maçı kazanabilmek" şeklinde konuştu.

MİLLİ TAKIMI DÜŞÜNÜRÜM AMA ÖNCELİĞİM BURSASPOR

Bir basın gazetecinin "Milli takımı düşünür müsün?" sorusuna ise tecrübeli futbolcu Serdar şu yanıtı verdi;

"Milli takımda yeniden oynamayı elbette isterim. Ama burada benim Bursaspor'da ortaya koyacağım performans ve antrenörlerin beni istemesi lazım. Benim öncelikli hedefim Bursaspor. Ben öncelikle yetiştiğim takım Bursaspor'a faydalı olmak istiyorum."

EKSİKLERİM VAR, HEDEFİMİZ AVRUPA

Serdar konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Tabii ki bir futbolcu için 5 hafta oynamamak maç tecrübesi açısından önemli. Ama hocam bana şans verirse, oynatmak isterse, elimden gelenin en iyisini sahaya koyabilmek için ter dökerim. Bursaspor olarak bugüne kadar 6 maç oynadık 4'ünü kazandık, 2'sini kaybettik. Tabii ki takım olarak hedefimiz üst sıralarda kalarak Avrupa kupalarından birisine katılabilmek. Takımımızda bu potansiyel var. Tabii ki biz futbolcular olarak hedefimiz Avrupa."

TARAFTARIMIZ MÜTHİŞ

"Ben Bursaspor camiasını çok iyi tanıyorum. O nedenle takım olarak gerekenin fazlasını vermek için mücadele ediyoruz. Ancak biz 10 kişi kaldığımız maçlarda nasıl mücadele edebileceğimizi herkese gösterdik. Taraftarlarımızın desteğiyle maçlarımızı kazandık. Ben onlarla birlikte iyi yerlere geleceğimize inanıyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ