MENÜ

Ofspor -BB Erzurumspor maç sonucu: 0-1

Engin Baytar, Mert Nobre gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak bütün dikkatleri üzerine çeken Erzurumspor’a yan bakılmıyor. Dadaşlar, deplasmanda Ofspor’u devirip üst üste 4. maçını kazanırken 2. sıraya yükseldi.

Ofspor -BB Erzurumspor maç sonucu: 0-1

Sezon başı yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, lige de damgasını vurmaya başladı.

Teknik direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde sezona son derece iddialı bir kadroyla başlayan Mavi-Beyazlılar, ilk 2 hafta yaşadığı kayıptan sonra vitesi artırdı. Anadolu Selçuk, Buca ve Nazilli gibi iddialı ekipleri tek tek geçen Dadaşlar dün de deplasmanda Ofspor’u devirmeyi başardı. Trabzon’da Erzurum’a galibiyeti getiren tek golü takımın genç ve gelecek vaadeden ismi Ersel Aslıyüksek kaydetti. 38. dakikada golü bulan Doğu ekibi, kalan bölümde rakibine skoru değiştirme şansı tanımayınca sahadan zaferle ayrılarak üst üste 4. kez kazandı. Bu sonuçla puanını 13’e çıkaran Erzurum, lider Keçiörengücü’nü takibini sürdürürken rakiplerinden sıyrılarak 2’lik koltuğuna da oturmuş oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ