MENÜ

Osmanlıspor'da 7 eksikli idman

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. İdmana milli takımlarda bulunan Tugay Kacar, Papa Alioune Ndiaye ve Delarge Dzone ile sakatlıkları süren Engin Bekdemir, Pierre Webo, Tiago Pinto ve Avdija Vrsajevic katılmadı.

Osmanlıspor'da 7 eksikli idman

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Batıkent Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

İdmana milli takımlarda bulunan Tugay Kacar, Papa Alioune Ndiaye ve Delarge Dzone ile sakatlıkları süren Engin Bekdemir, Pierre Webo, Tiago Pinto ve Avdija Vrsajevic katılmadı. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla devam etti.

Çeşitli pas organizasyonlarıyla süren çalışma, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi. 21 yaş altı takımı ile dün oynanan karşılaşmada 90 dakika forma giyen futbolcular, yenileme koşusunun ardından antrenmanı tamamladı.

Osmanlıspor, hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ