MENÜ

Karagümrük başkanından çok sert tepki: 5 tane müptezel hoca...

Karagümrük Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın, TRT'de yayınlanan Stadyum programında milli maç öncesi yapılan yorumlara çok sert tepki gösterdi.

Karagümrük başkanından çok sert tepki: 5 tane müptezel hoca...

TFF 2. Lig kulüplerinden Karagümrük'ün Başkanı Cengiz Günaydın, TRT'de yayınlanan Stadyum programında milli maç öncesi yapılan yorumlara sert tepki gösterdi.

Günaydın; Ersin Düzen'in sunuculuğunu yaptığı, Oğuz Çetin, Giray Bulak, Kaya Çilingiroğlu ve Ali Gültekin gibi isimlerin ise yorumcu olarak katıldığı programla ilgili olarak şöyle konuştu:

'5 tane müptezel hoca...'

"24 saat sonra maça çıkacağız. Bu milli bir görev... Hepimizin kalbi İzlanda'da olacak. Türkiye'nin Dünya Kupası'na katılması ülke için muazzam bir olay. Ama devletin televizyonunda 5 tane affedersin, müptezel hocanın aldığı paradan, ülke futbolunun durumundan, alt yapıdan, kurumsal olamamaktan vs. Aklına ne gelirse sallıyorlar. Bu saatte olacak şey değil bu. 24 saat sonra maç bitsin, ondan sonra hocayı yerden yere vurun, her şeyi söyleyin ta ki bir dahaki maça kadar... Ama bu iş 24 saat kala olmaz."

'Çok biliyorlarsa sahaya insinler'

"Burada art niyet var. Bu eleştiri değil, belden aşağı vurmaktır. Bu arkadaşlar bu kadar iyi biliyorsa sahaya insinler, takım çalıştırsınlar. Çok doluyum. Hakikaten inanamıyorum."

'İzlanda lobisi para verse...'

"Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey olmaz. Almanya'da, İspanya'da, Yunanistan'da bunu yapamazsın, yapmazsın... İzlanda lobisi para verse yine yapmazsın. Eleştirdiğiniz milli takım, kulüp takımı değil. Bu takım 80 milyonu ilgilendiriyor. 13-18 yaşındaki çocukların hayalini süsleyecek Dünya Kupası bu ya..."

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ