MENÜ

Rıza Çalımbay: Antalyaspor'un puan durumu beni korkutmuyor

Antalyaspor'un 2 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Rıza Çalımbay, "Antalyaspor'un bulunduğu yer beni kesinlikle korkutmuyor. Biz iyi şeyler yapacağız kadroya güveniyorum" dedi.

Rıza Çalımbay: Antalyaspor'un puan durumu beni korkutmuyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Rıza Çalımbay sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Rıza Çalımbay ile 2 yıllık anlaşma yaptıklarını belirtti. Çalımbay'ın kariyeri ile Türkiye'nin yetiştirdiği efsanelerden biri olduğunu vurgulayan Öztürk, "Takımı iyi yere getireceğine güvenimiz sonsuz. İlk görüşmeden itibaren kendisinden çok iyi elektrik aldık. Kişilik ve kariyer olarak en uygun gördüğümüz hoca adayımızdır. İnşallah kulübümüze faydalı olacaktır" diye konuştu.

ÇALIMBAY: "KADROYA GÜVENİYORUM"

Rıza Çalımbay ise yönetim kurulunun hedefi ve projelerinin Antalyaspor'u kabul etmesindeki en büyük neden olduğunu vurguladı. Antalyaspor yönetiminin Avrupa ayarında projeleri olduğunu dile getiren Çalımbay, "Antalyaspor'un bulunduğu yer beni kesinlikle korkutmuyor. Biz iyi şeyler yapacağız kadroya güveniyorum. Son zamanlarda büyük çıkış yapan takımını destekleyen Antalyaspor taraftarı var. Onların da desteğiyle zorlu süreci atlatacağımıza inanıyorum. Bir süreç var, bunu atlatırsak çok iyi yere geliriz. Futbolcu arkadaşlarımızın çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum" dedi.

FUTBOL KENTİ ANTALYA

Antalyaspor'un futbol kenti olduğunu dile getiren Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu sezondan sonra belki de Türkiye'de yapılmamış projelere Antalya'da yapılacaktır. Burası çok güzel futbol kenti devre arası buraya binlerce takım geliyor. Ters bir şey olduğunda bunun zararını basında herkes görecek, bizim buna izin vermememiz gerekiyor. Yönetimle net bir şekilde dün görüştük. Burada bir teknik direktör varken benim net görüşme imkanım yoktu. Bir hafta önce babam vefat etti. İyi değildim. Rica ettim ve süre istedim. Sonra kendi ekibimle toplantı yaptık, gelmeye karar verdik."

EKİBİNİ TANITTI

Rıza Çalımbay daha sonra ekibindeki 7 kişiyi tanıttı. Ekibiyle uzun süredir birlikte çalıştığını anlatan Çalımbay, ekibinde yeni olarak Servet Çetin'in yer aldığını anlattı. Servet Çetin'in futbol kariyerinde iyi bir lider olduğunu aktaran Çalımbay, Çetin'in yardımcı antrenör görevinde ekibiyle çok iyi şeyler kazanıp, Türk futboluna faydası olacağına inandığını söyledi.

Tolga Yıldırım - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ