MENÜ

Eczacıbaşı VitrA, sezonu açtı

Dünya yıldızlarını bünyesine katan ve çok iddialı bir kadro oluşturan Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2016-2017 sezonunu yaptığı basın toplantısı ile açtı. Toplantının ardından Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün 50. yılı kapsamında, “Hayallerden Efsaneye” sloganıyla bu yıl beşincisi düzenlenen Voleybol Kanyon’da etkinliği gerçekleştirildi.

Eczacıbaşı VitrA, sezonu açtı

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 2016-2017 sezonunu, Kanyon Ofis 22. katta düzenlenen basın toplantısıyla açtı. Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, A Takım oyuncuları ve teknik kadronun katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, yeni oyuncular ve sezon hedefleriyle ilgili bilgi verildi.

Bu sezon tecrübeli antrenör Massimo Barbolini’nin yöneteceği Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı’nın kadrosunu; Kaptan Neslihan Demir Güler, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu, Nilay Özdemir, Büşra Kılıçlı, Jordan Larson, Tijana Boskovic, Hande Baladın, Gözde Yılmaz, Ceylan Arısan, yeni transferler; Thaisa Daher Pallesi, Rachael Alexis Adams, Tatiana Kosheleva, Maja Ognjenovic, Simge Şebnem Aköz ve altyapıdan yetişen Gizem Mısra Aşçı oluşturuyor.

Toplantıda konuşan Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, yeni sezonun Eczacıbaşı Spor Kulübü için çok özel olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz günlerde kulübümüzün 50. yılını kutladık. Bu 50 yılın içerisine birçok başarıyı ve şampiyonlukları sığdırmanın gururunu yaşıyoruz. Kızlarımıza daima inandık, destekledik ve onlar da hem bize hem de tüm dünyaya, gerekli imkânlar sağlandığında kadınların neler yapabileceğini gösterdiler” dedi.

Yeni sezonda ilk hedeflerinin, Dünya Kulüpler Şampiyonluğu olduğunu belirten Faruk Eczacıbaşı, “Sonraki hedefimiz ise, hem Türkiye Ligi hem de Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu. Bu yıl aramıza katılan dünya yıldızlarıyla ve dünyanın en önemli teknik adamlarından olan yeni hocamız Massimo Barbolini ile çok daha güçlü bir takım olduk. Daha önce de kadromuzda yer alan, Türk ve dünya voleybolunun tartışılmaz isimleriyle birlikteliğimiz zaten devam ediyor. Arkalarından da çok yetenekli genç oyuncularımız geliyor. Yani, tüm hedeflerimize ulaşmak için inanmış, kenetlenmiş güçlü bir kadro ile sezona başlıyoruz. Yine zor ve zor olduğu kadar da heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olacak bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Takımın sponsorları Pegasus, Allianz, Oto Plan, Erikli ve Hüppe’ye de teşekkür eden Eczacıbaşı, “Sponsorlarımıza asıl teşekkürü ise, sezon sonunda kazanacağımız kupalarla etmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ