MENÜ

Milli Takım'da 7 milyonluk iddia!

3 ve 6 Eylül’de Letonya ve Hollanda ile oynadığımız maçların 5 günlük kamp süresince organizasyonu alan grubun TFF’ye 7 milyon Lira fatura çıkardığı iddia ediliyor. Tutar oldukça yüksek. FANATİK olarak kulisleri ayağa kaldıran iddia sonrası haberde adı geçen tüm kurum ya da şahıslardan açıklama yapmaları ya da belge göndermelerini bekliyoruz.

Milli Takım'da 7 milyonluk iddia!

A Milli Futbol Takımı; Fransa’da düzenlenen 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri’ndeki prim olayları, teknik direktör Fatih Terim ile Arda Turan ve bazı futbolcular arasında yaşanan tartışmalar, en nihayetinde de alınan kötü sonuçlar ile hep gündemde kaldı.

Şu an ise spor kamuoyu bambaşka bir iddia ile çalkanıyor. Olay, yaklaşık 1 yıl öncesinde yaşanıyor. Yer: Konya ve elbette gündemde yine Ay-Yıldızlılar var. İddia şu:

Odakta Baykan-Ay-Günbaş var

A Milliler
, geçtiğimiz yıl 3 Eylül’de Letonya ve 6 Eylül’de de Hollanda ile oynayacağımız maçlar için Konya’ya gider.Türkiye Futbol Federasyonu bu periyotta; normalde kendi iç bünyesinde yer alan organizasyon birimini kullanmaz. Konya’daki kamp organizasyonunu Zeki Can Baykan, Taner Ay ve Mehmet Günbaş’tan oluşan gruba verir. 5 günlük kamp için TFF’ye çıkartılan faturanın tam 7 milyon Lira olduğu iddia ediliyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da bu organizasyonu üstlenen Baykan-Ay-Günbaş üçlüsüne, bu faturayı ödediği ileri sürülüyor.


Hakan Balta, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı


Fatura çok yüksek

Normalde ortalama 1 milyon Lira’nın harcandığı 5 günlük kamp için çıkartıldığı iddia edilen bu faturanın hayli yüksek olduğu aşikâr. Bu nedenle haberi teyit etme amacıyla bir çok kaynağa ulaşmaya çalıştık. Adı bizde gizli olan bir TFF yöneticisi, konuyla ilgili net cevap vermekten kaçındı, “Sanmıyorum. Bilgim yok, araştırıp size döneyim. Ama dediğim gibi zannetmiyorum” ifadelerini kullandı.

Belge bekliyoruz

Şimdi kulisler bu iddialar ile çalkalanıyor. Bizler de FANATİK olarak bu iddiaları gündeme taşıyoruz. Ve ‘habercilik anlayışımız gereğince’ TFF başta olmak üzere, haberde adı geçen tüm kurum ve şahısların cevap hakkının bulunduğunu, açıklama yapmaları ya da belge göndermeleri halinde FANATİK’te hepsinin yer alacağını ifade ediyoruz.

Orhan Yıldırım


Türkiye-Ukrayna maçı Caps'leri

Haberin Devamı
YORUM YAZ