MENÜ

Mehmet Batdal: Tesadüf değil, emek!

Lider Başakşehir’in tecrübeli forveti Mehmet Batdal, bu sezon sergiledikleri başarılı performansı FANATİK’e değerlendirdi.

Mehmet Batdal: Tesadüf değil, emek!

Lider Başakşehir’in tecrübeli forveti Mehmet Batdal, bu sezon sergiledikleri başarılı performansı FANATİK’e değerlendirdi.

Yakaladıkları istikrarı sürdürmek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren golcü oyuncu, zirvede yer almalarının tesadüf olarak nitelendirilmesini ise şu sözlerle yanıtladı:

‘Kendimi bulduğum yer’

“En başından beri kendim gibi oynamayı başarabildiğim kulüp burası ve oynadıkça da kendimi daha fazla keşfedip geliştirebildiğim yer. Bu unsurlar istikrarı sağlıyor. İnandığımız ve uygulamak için çok çalıştığımız doğrular var. Takım olarak bunları sahaya yansıtmaya devam ettiğimiz sürece Başakşehir, insanların deyimiyle tesadüf, bizim deyimimizle emeğin karşılığı olan üst sıralarda kalmaya devam edecektir.”

‘Milli takıma gideceğim’

“Görevim gol atmak. Ama biz bir sistem takımıyız ve bu sistemin parçası olarak benim gol kadar önemli başka görevlerim de var. Hedefim gol sayısından çok, takıma faydalı bir santrfor olabilmek. Milli takımda görev almak bir futbolcunun en büyük dileğidir. Başakşehir performansım üst düzeyde devam ettiği sürece Fatih hocanın değerlendirmesinde yer bulacağımı düşünüyorum. Dünya Kupası elemelerinde alacağımız iyi sonuçlarla turnuvada olacağımızı düşünüyorum..”

‘Yine Avrupa’da olacağız’

“Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi çok farklı bir atmosfer ve çok farklı bir kalite. Bireysel oyuncu kalitesi olduğu kadar takımlarin sahaya yansıttığı teknik ve taktik kalite de çok farklı. Biz de bu arenaya ayak uydurabilecek bir takim haline gelmeye çalışıyoruz. Shakhtar çekebileceğimiz en zor kuraydı ve onu çektik. Çok üst düzey bir takım. Seneye tekrar bu seviyelerde mücadale etmek istiyoruz.”

Ömer Necati Albayrak


Lens, Beşiktaş'ın kapısından dönmüş!

Haberin Devamı
YORUM YAZ