MENÜ

Kayserispor onursal başkanı Mustafa Çelik görevini bıraktı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor'un onursal başkanlığından ayrıldığını, kulübe bugüne kadar verdiği her türlü desteği, bundan sonra da sürdüreceğini açıkladı.

Kayserispor onursal başkanı Mustafa Çelik görevini bıraktı

Kayserispor onursal Başkanı Mustafa Çelik'in, "Kayserispor'a gönül veren, başarısı için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapan, cep harçlığını feda ederek Kayserispor'a destek olmak için statlara koşan, Kayserispor'u karşılıksız seven ve destekleyen değerli hemşehrilerim" diyerek başladığı açıklaması şöyle:

"23 Mayıs 2015 tarihinde yapılan Kayserispor kongresinde hem Kayserispor başkanlığı hem de onursal başkanlık görevinin yeni isimlere devredildiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Kongrede başkan Hilmi Derinel seçilmiş, Şehircilik ve Çevre Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki tarafından temsil edilen Kayserispor onursal başkanlığı da şahsıma verilmişti. Bu kongrede yaptığım konuşmada; böylesine onurlu bir temsiliyeti şahsıma yüklemelerinden dolayı kongre heyetine şükranlarımı sunmuş, (Mustafa Çelik olarak, altını çizerek söylüyorum, yasalar çerçevesinde Kayserispor'a yapılabilecek her türlü desteği vermeye hazırım) demiştim. Geçen süre zarfında bu sözümü fazlasıyla yerine getirdim, getirmeye de devam edeceğim. Biz her hangi bir yetki ve sorumluluk gerektirmeyen bir sıfatla her türlü fedakarlığı yaparken, Hilmi Derinel yönetimi sonrası Kayserispor yönetimini devralan yeni ekip ve özellikle Kayserispor Başkanı Sayın Recep Mamur, kendi kanalı olan televizyonda benim onursal başkan olarak Kayserispor'a yönelik sorumluluklarımı ve görevimi yerine getirmediğime dair yalan haber ve iftira dolu yorumlar yapılmasına göz yummuştur. Konuyu görüşmek ve sorunu tespit etmek amacıyla görüşme taleplerimize kulak tıkamıştır. Telefonlarıma çıkmamış, en son basın aracılığı ile yapmış olduğum iyi niyetli açıklamama rağmen kendi ağzından cevap verilmemiştir. Gelinen bu noktada Kayserispor'un gerçek anlamda sorumlusu ve görevlisi olan kulüp yönetiminin ve Sayın Recep Mamur'un elini rahatlatmak adına Sayın Hilmi Derinel döneminde şahsıma tevdi edilen Kayserispor onursal başkanlığından feragat etmiş bulunuyorum."

Bu kararıyla Kayserisppor'dan desteğini çekmesinin söz konusu olmadığını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, son olarak, "Bizim katkı sunmamız için bir ad, bir makam, bir karşılık beklememiz bize yakışmaz. Şehircilik adına yaptığımız önemli çalışmaların gölgede kalmasına sebep olan bu tartışmalardan Kayserimizin ve Kayserisporumuzun yara almaması için böyle bir kararı aldım" diye konuştu.

DHa

Haberin Devamı
YORUM YAZ