MENÜ

Suat Hekimoğlu: Yandaşa göre liste!

Mevcut Başkan Eyüp Gözgeç'in yönetiminden ayrılıp boks federasyona adaylık için temaslara başlayan Suat Hekimoğlu, rakibini sert sözleşle eleştirdi, bakanlığı göreve çağırdı.

Suat Hekimoğlu: Yandaşa göre liste!

Federasyon seçimlerine doğru geri sayım başlarken, boks federasyonu için de hareketlilik sürüyor. Mevcut başkan Eyüp Gözgeç'in yönetiminden ayrılıp göreve talip olan Suat Hekimoğlu, hem iddialı sözler sarfetti hem de muhtemel rakibini eleştirdi. Gözgeç'in legal olmayan yollarla koltuğu korumaya çalıştığını ileri süren Hekimoğlu, "Bunu boks camiasının tamamı biliyor. Genel kurul öncesi hazirun cetvelini kendi yandaşlarına göre hazırlıyor. Süreci kendi istediği gibi yönetmenin peşinde ama yasal yollarla buna izin vermemek için gereken her şeyi yapacağız" diye konuştu.

'Çoğunluk yanımızda'

Yargı yolu dahil tüm gerekli adımları atacaklarını da söyleyen Hekimoğlu, şöyle devam etti: "Denetleme kurulu raporları, mahkeme kararları hepsini ortaya oyup haklılığımız ispatlayacağız. Boks sporu ve camiası tek kişinin emellerine alet edilecek bir camia değildir. Oluşturulmaya çalışılan illegal yapının her zaman karşısında olacağız. Bizim gibi düşünen büyük bir çoğunluk var. Mevcut Başkan, eğer güdümlü azınlıkların oylarıyla federasyonu yönetmenin peşindeyse, bilin ki er ya da geç kaybetmeye mahkumdur. Sayın bakanımızın tüm bu yaşananları dikkate alacağına olan inancımız tamdır."

Haberin Devamı
YORUM YAZ