MENÜ

Mario Gomez, Almanya Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı!

Mario Gomez, Almanya'nın Çek Cumhuriyeti ve Kuzey İrlanda ile oynayacağı maçların kadrosundan çıkartıldı.

Mario Gomez, Almanya Milli Takımı kadrosundan çıkarıldı!

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra gittiği Wolfsburg'da beklenen performansı sergileyemeyen Mario Gomez, Almanya'nın Çek Cumhuriyeti ve Kuzey İrlanda ile oynayacağı maçların kadrosundan çıkartıldı.

Almanya'da mutsuz olduğu bilinen Mario Gomez, Beşiktaş'ta yakaladığı müthiş performansıyla Almanya'nın EURO 2016 kadrosuna dahil edilmişti.

Almanya'da Mario Gomez krizi büyüyor!

Beşiktaş'tan sonrası yalan!

Beşiktaş’ın şampiyon kadrosundan kopan isimler, şimdiki takımlarında Siyah-Beyazlı günlerini adeta mumla arıyor! Geçen sezonun kralı Gomez, Wolfsburg’ta gol atmayı unuturken; Sosa Milan’lı, Gökhan Töre ise West Ham’lı taraftarların hedefi oldu. Boyko Malaga’da siftah bile yapamadı!

Spor Toto Süper Lig’de transfer sezonunu 10 yeni takviyeyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar’ın şampiyon kadrosundan ayrılan ve kiralanan futbolcuların yaşadığı büyük düşüş dikkat çekiyor. İlk olarak geçen sezon Fiorentina’dan takıma kiralık olarak kazandırılan Mario Gomez, yoluna devam ettiği Bundesliga ekibi Wolfsburg’ta ortaya koyduğu performansla adeta kariyerinde dip yaptı. Beşiktaş’ta attığı 26 golle Türkiye’nin gol kralı olarak Euro 2016’ya giden 31 yaşındaki futbolcu, Yeşil-Beyazlılar’la çıktığı 5 karşılaşmanın tamamında 90 dakika görev yapmasına rağmen golle tanışamadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ