MENÜ

Tyson Fury'nin emeklilik kararı şakaymış!

Twitter hesabı üzerinden emeklilik kararı aldığını açıklayan İngiliz ağır sıklet boks şampiyonu Tyson Fury, ikinci bir açıklama yaparak bunun bir şaka olduğunu boksa devam edeceğini söyledi.

Tyson Fury'nin emeklilik kararı şakaymış!

Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Organizasyonunun (WBO) ağır sıklet boks şampiyonu unvanını elinde tutan Fury, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Boks hayatımda yer aldığım en üzücü şey. Ben en iyiyim ve aynı zamanda emekli oldum" ifadelerini kullanmıştı.

Bu konuda ikinci bir açıklama yapan Fury, emekli olmadığını, bunun sadece bir şaka olduğunu söyledi ve "İyileştiğim zaman benim olanı savunmaya devam edeceğim." diye ekledi.

Ekim ayında Manchester kentinde Wladimir Klitschko ile yapacağı unvan maçından çekilen 28 yaşındaki Fury’den geçen ay alınan örneklerde uyuşturucu madde çıkmıştı. İngiliz boksörün pozitif çıkan A numunesiyle ilgili bilgilendirildiği ve kemerlerini kaybedebileceği basına yansımıştı.

Geçen yıl da hakkındaki iddialar nedeniyle Birleşik Krallık Anti Doping Ajansı tarafından Fury ile ilgili inceleme başlatılmış, 28 yaşındaki boksör yanlış bir şey yapmadığını savunmuştu.

Hahahaha u think you will get rid of the GYPSYKING that easy!!! I'm here to stay. #TheGreatest just shows u what the Medea are like. Tut tut
— TYSONMONTANA (@Tyson_Fury) 3 Ekim 2016

Haberin Devamı
YORUM YAZ