MENÜ

Mesut Bakkal: Sivas'ı amatörde bile alırım

Yiğidolar’ı ilk maçta ayağa kaldıran Mesut Bakkal, “Bu takım amatörde bile olsa çalışırım. Süper Lig’den sıkılmıştım. Bu lig çok daha güzel. ‘Yürüyerek şampiyon olur’ diyenler yanılıyor. Çok mücadele etmemiz lazım. Çok güçlü döneceğiz” dedi.

Mesut Bakkal: Sivas'ı amatörde bile alırım

Osman Özköylü ile yolarını ayırdıktan sonra takımı tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal’a emanet eden Sivas, Altınordu’yu yenerek üzerindeki kara bulutları dağıttı.

FANATİK’e konuşan tecrübeli hoca, “Sivas benim eski takımım ve camiayı seviyorum. Sivas halkı futbolda 1. Ligi kabul etmez. O yüzden bu sene bir an önce Süper Lig havasına takımı sokup ait olduğu yere getireceğiz. Milli maç arasında yeni sezona başlar gibi çalışıp, 6 haftayı unutup 7. haftayı 1. hafta gibi düşünerek çalışmalara başlayacağız. Şampiyon olacağız” dedi. Sözlerine, “Süper Lig’den sıkıldım” diyerek devam eden Bakkal şunları söyledi:

‘Taraftarlar kaçtı’

“Bu takım amatörde bile olsa çalışırım. Öyle iyi bir yönetimi var. 2 senelik imza attık. Hep kurtarmaya oynuyordum, biraz da şampiyonluğa oynayalım. Artık Süper Lig’de maç izleyemiyorum. Çünkü herkes gol yememeye oynuyor. Taraftarlar tabii ki kaçar. Neden izlesin ki. Heyecan yok, bir şey yok. 1. Lig ise öyle değil.”

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ