MENÜ

Karabük'ten Trabzon isyanı

Başkan Ferudun Tankut, Trabzon maçında statlarına zorla seyirci alındığını söyledi.

Karabük'ten Trabzon isyanı

“Yüzde 5’in üzerinde seyirci almak yasak. TFF’den aradılar, kabul etmedik. Trabzon Başkanı aradı, reddettik. En son Passolig’den arayıp, ‘Emniyet izin verdi, almanız lazım’ dediler. Kendi evimizde deplasmanı yaşattılar, hakkımızı arayacağız”

Trabzonspor’u 4-0 yenerek rakibine karşı tarihi bir sonuç elde eden Karabükspor’un şikayeti var.

Radyo Bilyoner’de Ömer Necati Albayrak’ın sunduğu Futbolun Aktörleri programına katılan Kırmızı-Mavililer’in patronu mücadele öncesi skandal bir olayın yaşandığını söyledi. Trabzonspor’a ayrılan yüzde 5’lik bölümün tamamen dolduğunu ifade eden Ferudun Tankut, “Bizden ek kontenjan istediler. 300 taraftarın daha alınmasını talep ettiler. Önce TFF’den bir yetkili aradı, kabul etmedik. Ardından Trabzonspor Başkanı Sayın Muharrem Usta aradı. Zaten seyircimizin olmadığını, bu durumu kabul edemeyeceğimizi söyledik. En son Passolig’in müdürü aradı ve emniyetle görüştüklerini, bir sıkıntı olmayacağını, almamız gerektiğini söyledi. Bir şekilde soktular taraftarları. Kendi evimizde deplasman havasını yaşadık” dedi.

‘Yazışmalara başlıyoruz’

Sonucun önemli olmadığına vurgu yapan Tankut, sözlerine şöyle devam etti: “Kaybetmek veya kazanmak önemli değil. Sonuçta rakip kim olursa olsun, böyle bir şeyi biz de talep etsek yanlış. Kimse de kabul etmez. Bu konudan dolayı şikayetçiyiz. Stadımıza uygunsuz taraftar alındığı için gerekli tüm yazışmaları yapacağım.” Son olarak takımın gidişatı ile ilgili de konuşan Karabük Başkanı, “İlk 6 haftalık görüntüden oldukça memnunuz. İlerleyen haftalarda daha iyi bir takım olacağız” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ