MENÜ

Mesut Bakkal: Bugün kazanmak önemliydi

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Beklentileri büyük ama karşılığını alamamış bir takımız. Bugün kazanmak önemliydi" dedi.

Mesut Bakkal: Bugün kazanmak önemliydi

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Beklentileri büyük ama karşılığını alamamış bir takımız. Bugün kazanmak önemliydi" dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 2-1 kazandıkları Altınordu maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, görevi devraldığı Osman Özköylü'ye teşekkür ederek, "Burada çok tanıdığım oyuncu var. Önceki takımlarda çalıştığım Ergin, Hakan olmak üzere çok uzun süre çalıştığım grup var. İki günde bazı şeyleri anlatmak zor. İyi niyetli mücadele eden oyuncuları kutluyorum. Oynamaya çalışan, belki istediğimiz gibi değil ama bu halde bile 4-5 gol kaçıran bir takım vardı. Bu beni sevindirdi. İyi şeylerin olacağını düşünüyorum. Eksiklerimiz var. Ortam ve taraftarın gergin olduğunu biliyoruz. Altınordu ligin en çok koşan takımlarından biri. Ahmet'in atılmasından sonra savaş mücadelesi oldu. Mecburen gömüldük. Beklentilerin büyük olduğu ama bunu alamamış bir takım. Bugün kazanmak önemliydi ve kazandık. Güzel şeyler olacağına inanıyorum. Sivas benim memleketim. Burada 3'üncü kez olmaktan mutluyum" diye konuştu.

Son dakikalarda kulübe arkasındaki bazı taraftarın küfürleri üzerine dönüp karşılık verdiğini belirten Bakkal, "Dönmemem gerekirdi. Diğer taraftarlardan özür dilerim" ifadesini kullandı.

Eroğlu:Bu maça kazanmak için gelmiştik.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, "İki haftadır iyi oynuyoruz ve yükselen bir grafiğimiz vardı. Bu maça kazanmak için gelmiştik. Öne de geçtik ama kısa süre sonra beraberlik golünü yedik. İkinci yarı başında baskı yiyeceğimizi biliyorduk. Hata yaptık ve kalemizde gölü gördük. Kazanma anlamında hücum geçişlerimiz oldu ama geniş alanda pozisyonlar verdik. Kazanma ve beraberlik adına fırsatlar geldi ama değerlendiremedik. Kaybettik, üzgünüz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ