MENÜ

Kayserispor deplasmanda kayıp

Ligde son deplasman galibiyetini geçen sezon Kasımpaşa karşısında alan Kayserispor, o maçın ardından 6 karşılaşmada 3 puanı hanesine yazdırma başarısı göstermedi.

Kayserispor deplasmanda kayıp

Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-1 yenilen Kayserispor’un ligde rakip sahalardaki galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Ligde deplasmandaki son galibiyetini geçen sezonun 29. haftasında 17 Nisan’da Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek elde eden sarı-kırmızılı ekip, bu maçın ardından çıktığı 6 karşılaşmada da 3 puanı hanesine yazdıramadı.

Kasımpaşa galibiyeti sonrası deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kayseri temsilcisi, Beşiktaş (4-0) ve Galatasaray (6-0) mağlubiyetleriyle sezonu tamamladı. Yeni sezonda da ligin ikinci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Kayserispor, ligin 4. haftasındaki 3-1’lik Bursaspor mağlubiyetinin ardından dün de Kasımpaşa önünde 3-1’le yenilgiden kurtulamadı. Bu sonuçla sarı-kırmızılı takım, ligde deplasmanda 6 maçtır galibiyete hasret kaldı.

Kayserispor geride kalan 6 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 5 puan topladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ