MENÜ

Rıdvan Dilmen: Bu maç 6-0 biterdi!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de 90 dakikayı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Bu maç 6-0 biterdi!

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

İlk yarı

Beşiktaş bu kadroyla bu oyunla şampiyon olamaz. Fenerbahçe, Beşiktaş gibi oynuyor; Beşiktaş, Fenerbahçe gibi oynuyor.Beşiktaş geçen yıl oynadığı formatı değiştirmek üzere. Rotasyon yaparken bir takım kendi tarzından asla vazgeçmemeli. Mevcut kadronda Oğuzhan ve Talisca yoksa ön alanda çalım atan oyuncular olmalı. Beşiktaş 4 tane tehlikeli konrtatak yedi. Marcelo ve Tosic kontrataklarda çok kritik savunma yaptılar. Beşiktaş'ın en büyük problemi şut çekmemesi. Bu kadro ancak şut atarak kazanabilir.

Çaykur Rizespor Beşiktaş: 0-1 (Özet)


İkinci yarı

Maçı 90 dakika izlemeyen biri golün zamanını ve skoru görse "Beşiktaş amma da şanslı ha" der ama gerçek hiç de öyle değil. Şu maç 6-0 filan biterdi. İlk yarıda net olmasa da Beşiktaş'ın 6 pas civarında pozisyonları var. İkinci yarının ilk 15 dakikası ise 3-0 olurdu. 1. dakikadan bitiş düdüğüne kadar tek kale maç oldu. Birkaç cılız kontratağın dışında Fabri'yi hiç görmedik. Tolga mı oynar Fabri mi oynar bilemiyorum çünkü değerlendirecek bir pozisyon olmadı. Hiç topa yattığını görmedik, maçtan sonra duş bile almaz bence.

Haberin Devamı
YORUM YAZ