MENÜ

Yatabare eski takımı Trabzonspor'a karşı

Bir dönem bordo-mavili ekipte oynayan Malili milli futbolcu Yatabare, yarınki maçta şans bulması halinde Kardemir Karabükspor formasıyla eski takımına karşı mücadele edecek. Mustapha Yatabare, "Trabzon’da güzel anılarım oldu ancak bizler profesyonel oyuncularız. Hocamızın verdiği görevi sahaya çıkar yaparız" dedi.

Yatabare eski takımı Trabzonspor'a karşı

Kardemir Karabükspor’un Malili futbolcusu Mustapha Yatabare, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında yarın oynanacak Trabzonspor maçında forma şansı bulması halinde eski takımına karşı mücadele edecek.

Fransa’da uzun yıllar futbol oynayan, 2014-2015 sezonunda Trabzonspor’a gelen Yatabare, burada istediği performansı yakalayamayınca 2015-2016 sezonunda Fransa 1. Lig ekiplerinden Montpellier’ye kiralanmıştı. Malili milli forvet, bu sezon başında 2 yıllık sözleşme imzaladığı Kardemir Karabükspor ile Süper Lig’in geride kalan bölümünde 2 müsabakaya çıktı.

Galatasaray ve Çaykur Rizespor maçlarında toplam 161 dakika oyunda kalan ve bir golü bulunan Yatabare, yaşadığı sakatlık sebebiyle ligdeki Beşiktaş, Antalyaspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında forma giyememişti. Sakatlığı geçen ve bir haftadır antrenmanlarda yer alan Yatabare, şans verilmesi halinde yarın oynanacak Trabzonspor maçında eski takımına karşı mücadele verecek.

"Bizler profesyonel oyuncularız"

Mustapha Yatabare, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye’de mutlu olduğunu söyledi. Türk insanına yabancı olmadığını ve çok iyi anlaştığını belirten tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu:

"Daha önce Trabzonspor’da oynadım. Şimdi Kardemir Karabükspor’dayım. Yöneticiler beni çok istedi ve bana güveniyorlar. Çok tecrübeli ve kaliteli bir hocamız var. Benden beklentileri büyük. Takımımla sadece 2 maça çıkabildim ve sakatlandım. Bu durum beni üzdü ancak futbolcu arkadaşlarım, teknik ekip ve yöneticilerimiz yanımda oldu. Kısa sürede iyileştim. Yeniden oynayabilecek duruma gelmek beni sevindiriyor."

Yatabare, eski takımına karşı forma giyme ihtimalinin kendisini heyecanlandırdığını kaydederek, "Trabzon’da güzel anılarım oldu ancak bizler profesyonel oyuncularız. Hocamızın verdiği görevi sahaya çıkar yaparız. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Her iki şehrin insanları çok cana yakın. Her iki şehirde arkadaşlarım, güzel dostlarım var. Dostluk içinde bir mücadele olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ