MENÜ

UEFA'nın gözdesi Quaresma

Dinamo Kiev ağlarını enfes frikik golüyle sallayan Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı, UEFA’nın internet sitesinde yapılan oylamada Şampiyonlar Ligi’nde hem haftanın en iyi golü hem de en iyi futbolcusu kategorilerinde aday gösterildi.

UEFA'nın gözdesi Quaresma

Avrupa futbolunun patronu UEFA’nın en önemli organizasyonlarından Şampiyonlar Ligi’nde ikinci haftaya damgasını vuran oyuncuların başında, Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma geldi.

UEFA’nın internet sitesinde yer alan listeye göre, Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş’ın, konuk ettiği Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının tek golüne 22 metre mesafeden frikikten imza atan Quaresma, ikinci haftanın en iyi futbolcusu ile en iyi golünün sahibi kategorilerinde aday oldu.


Herkes Tosic'i konuşuyor


Quaresma’nın haftanın en iyi futbolcuları kategorisindeki rakipleri, Real Madrid’ten Cristiano Ronaldo, Arsenal’den Theo Walcott, PSG’den Edinson Cavani, Atletico Madrid’ten Yannick Carrasco, Juventus’tan Paulo Dybala, Bayer Leverkusen’den Javier Hernandez ve Sevilla’dan Samir Nasri oldu.

Bugün de devam edecek

Portekizli yıldız, haftanın golü kategorisinde ise Juventus’lu Dybala ve Arsenal’li Walcott ile yarışıyor. Şampiyonlar Ligi’nde ikinci haftanın en iyi futbolcusu ile golü için yapılan oylamanın bugün de devam edeceği ve ardından birincilerin açıklanacağı öğrenildi.


Başkan Fikret Orman yıkıldı kaldı


Haberin Devamı
YORUM YAZ