MENÜ

‘Sivas'ı şampiyon yapacağım'

Yiğidolar, Osman Özköylü’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mesut Bakkal’ı getirdi. 3. kez  Sivas’ta görev yapacak olan tecrübeli hoca, “Kadromuz iyi. Şehri de çok seviyorum. Buraya Sivasspor’u şampiyon yapıp tekrar Süper Lig’e çıkartmak için geldim” dedi

‘Sivas'ı şampiyon yapacağım'

TFF 1.Lig’de oldukça iddialı bir kadro kurmasına rağmen ilk 5 haftada sadece 4 puan toplayan ve 15. sırada yer alan Sivasspor’da, teknik direktör Osman Özköylü gönderilmişti.

Hoca arayışları doğrultusunda yoğun bir hafta yaşayan, Rıza Çalımbay, Engin İpekoğlu gibi isimlerle görüşen Kırmızı-Beyazlılar, Mesut Bakkal’da karar kıldı. Daha önce 2009-2010 ve 2015-16 sezonlarında takımı çalıştıran Bakkal, 3. kez bu göreve geldi.

Geride bıraktığımız son 13 haftasında görev yapan ve başarılı performansına rağmen takımı kümede tutmayı başaramayan tecrübeli teknik adam bu kez iddialı konuştu.

‘Artık kayıp yok’ 1 yıllık sözleşmeye imza atan Bakkal, “Sivasspor kaçıncı ligde olursa olsun çalıştırırım. Sivas’ı ve Sivasspor’u çok seviyorum. Takım olarak iyi bir kadroya sahibiz. İlk 5 hafta hiç beklenmeyen puanlar kaybettik. Artık puan kaybı yaşamayacağız. Buraya Sivasspor’u şampiyon yapıp tekrar Süper Lig’e çıkarmak için geldim” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ